Ömürlük bir şey isterseniz bunu öneririm 5 5600x için çok bile yaniHazır kasım ayıda yaklaşmışken bir update yapmayı düşünüyorum ryzen 5 5600x e geçmeyi düşünüyorum bunun için 2000₺ altında soğutucu önerir misiniz
Sesi de önemli sessiz de olacakÖmürlük bir şey isterseniz bunu öneririm 5 5600x için çok bile yani
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Daha ucuza bir şey isterseniz de şunu öneririm bu da 5 5600x için yeterli bir soğutucudur.
Strong ST-R600 İşlemci Soğutucu
Strong ST-R600 İşlemci Soğutucu detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
5600 ile arasında çok büyük bir fark yok 5600 alıp sağlamda bir soğutucu ile işi çözersin artan tutar ile de sisteminde ram veya depolama alabilirsin ortalama soğutucular mesela thermalright assassin 120 gametech freezer h120d gibi veya biraz daha iyi markaalrın soğutucusunu alabilrisinHazır kasım ayıda yaklaşmışken bir update yapmayı düşünüyorum ryzen 5 5600x e geçmeyi düşünüyorum bunun için 2000₺ altında soğutucu önerir misiniz