xBruno
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Cengizhan özbaş
Selam arkadaşlar, Ryzen 5 5600X için ucuz kule tipi soğutucu arıyorum geçici olarak 2 veya 3 aylık için sonra sıvı soğutma alacağım bunun nedeni işlemciyi alalı 7 ay oldu ve stok fanda kullanıyordum hiç ısılara bakmamıştım gerçi ilk aldığımda ısılara baktığımda arkada uygulamalar açık Valorant girmiştim 70 derecelerdeydi sonra soğutucu alırım dedim unuttum almayı bugün aklıma geldi ve ısıya baktığımda sıcaklık 85 hatta 86 dereceye kadar çıkıyor bu yüzden şimdilik kullanmak için ucuz ve kasama sığan kule tipi soğutucu alsam 60 derecelerde tutsa yeter. Kasa markası bu AeroEngine RGB - AeroCool burada yazıyor. Kule tipi soğutma, sanırsam 155mm kadar destekliyor ama sıvı soğutma üst tarafa destekliyor mu tam anlamadım sıvı soğutma kaç mm kadar destekliyor onları da yazarsanız sonra 2 veya 3 ay sonra sıvı soğutma alırım şimdi kule tipi ile yayına ve oyuna devam edeyim ve size sistemde atıyorum RAM'ler düşük profilmi bilmiyorum yani bir yerlere çarpmayacak ürünler olması lazım ürünleri link ile atarsanız iyi olur.
- CPU: R5 5600X.
- Anakart: MSI MAG B550 Tomahawk.
- Kasa: Aeroengine RGB.
- RAM: Crucial CL16 3200.