Merhaba ben ryzen 5 5600x için gigabyte aorus master b550 pro 5200mhz anakartını kullanacağım. Bu anakart işlemcimi destekler mi? Yani illa bios güncellemesi yapmak gerekir mi?
Destekler, bios güncellemesi yapmanıza gerek kalmaz hazır sistemin içinde ise, yoksa satıcı ile konuşun ama büyük ihtimal bios güncellemeniz gerekmez. Almadıysanız fiyatı nedir, daha iyi alternatifleri var.
Yanlış yazmışım aorus pro olması gerekiyor. Yani 1800tl olanGIGABYTE AORUS B550 MASTER 5200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 Wi-Fi HDMI ATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE AORUS B550 MASTER 5200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 Wi-Fi HDMI ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B550 AORUS MASTER ITOPYA'da.www.itopya.com
Eğer bu anakartttan bahsediyorsanız bu fiyata X570 alın.
Fiyat 1800tlDestekler, bios güncellemesi yapmanıza gerek kalmaz hazır sistemin içinde ise, yoksa satıcı ile konuşun ama büyük ihtimal bios güncellemeniz gerekmez. Almadıysanız fiyatı nedir, daha iyi alternatifleri var.
Alınabilir, güzelYanlış yazmışım aorus pro olması gerekiyor. Yani 1800tl olan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat 1800tl
Bios güncellemesi yapmaya gerek kalmadan destekler diye biliyorum ama yine de bir gigabyte nin sitesinden modelini aratarak bakınız derimMerhaba ben ryzen 5 5600x için gigabyte aorus master b550 pro 5200mhz anakartını kullanacağım. Bu anakart işlemcimi destekler mi? Yani illa bios güncellemesi yapmak gerekir mi?
Güzeldir muhtemelen ROG ve TOMAHAWK'a da bakabilirsiniz.Yanlış yazmışım aorus pro olması gerekiyor. Yani 1800tl olan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyat 1800tl
Bios güncellemesi yapmaya gerek kalmadan destekler diye biliyorum ama yine de bir gigabyte nin sitesinden modelini aratarak bakınız derim
Anakart ateş ediyor bu arada gigabyte aorus anakartlara bayılıyorum
5100 dostummsi gaming edge wifi b550 tavsiye ederim 5000 mhz desteği var 5200 de olması lazım
4000 mhz üstü getirisi yokMerhaba ben ryzen 5 5600x için gigabyte aorus master b550 pro 5200mhz anakartını kullanacağım. Bu anakart işlemcimi destekler mi? Yani illa bios güncellemesi yapmak gerekir mi?
Hortlatma olucak da demeden geçemem b550 aorus master şuan x570 ace , x570 godlike dan daha iyi vrm e sahip yani dünyanın en iyi b550 anakartı ve en iyi x570 lerin rakibi ama 1800 tl olan ucuz olan rakibi değil tabii kiGIGABYTE AORUS B550 MASTER 5200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 Wi-Fi HDMI ATX Anakart | ITOPYA
GIGABYTE AORUS B550 MASTER 5200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 Wi-Fi HDMI ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile B550 AORUS MASTER ITOPYA'da.www.itopya.com
Eğer bu anakartttan bahsediyorsanız bu fiyata X570 alın.