Çoğu oyunda sabit 96 derece oluyor. Bu yüzden kasamı temizledim ama hala aynı sonuç. Stok fan kullanıyorum fanı değiştirmeyi düşünüyorum ancak bu sıcaklık normal değil gibi geldi bana ? Neden bu kadar ısınıyor olabilir?
bendede r5 2600 var bende boşta 65 70 oyunda 90 95 görüyorum termal macun değiştir stok soğutucu değiştir ve stok fan yerinden oynamış olabilir onu kontrol et dedilerÇoğu oyunda sabit 96 derece oluyor. Bu yüzden kasamı temizledim ama hala aynı sonuç. Stok fan kullanıyorum fanı değiştirmeyi düşünüyorum ancak bu sıcaklık normal değil gibi geldi bana ? Neden bu kadar ısınıyor olabilir?
İçindeki stok fan yetrsiz ama bu kadar ısınması normal değil.Çoğu oyunda sabit 96 derece oluyor. Bu yüzden kasamı temizledim ama hala aynı sonuç. Stok fan kullanıyorum fanı değiştirmeyi düşünüyorum ancak bu sıcaklık normal değil gibi geldi bana ? Neden bu kadar ısınıyor olabilir?
Stok fan yetersiz ama bu biraz fazla ısınmışÇoğu oyunda sabit 96 derece oluyor. Bu yüzden kasamı temizledim ama hala aynı sonuç. Stok fan kullanıyorum fanı değiştirmeyi düşünüyorum ancak bu sıcaklık normal değil gibi geldi bana ? Neden bu kadar ısınıyor olabilir?
96 derece bana biraz fazla gibi göründü. fan yerine tam oturmamış olabilir mi?Çoğu oyunda sabit 96 derece oluyor. Bu yüzden kasamı temizledim ama hala aynı sonuç. Stok fan kullanıyorum fanı değiştirmeyi düşünüyorum ancak bu sıcaklık normal değil gibi geldi bana ? Neden bu kadar ısınıyor olabilir?
Knk o tanıdığını ben de tanımak istiyorum. 120 mm sıvı soğutucuyla 78 derece gördüm. AMD'nin stok fanları berbat ve öyle bir işlemciyle kullanıyor, nasıl 70 derece ?İçindeki stok fan yetersiz olsa dahi 96 dereceleri bulması sıkıntı. Bir tanıdığımda da var stok fanla 70-75 en fazla oyunda. Sen iyi bir soğutucu al öncelikle.
Kasan ne? ve soğutucu ne?Knk o tanıdığını ben de tanımak istiyorum. 120 mm sıvı soğutucuyla 78 derece gördüm. AMD'nin stok fanları berbat ve öyle bir işlemciyle kullanıyor, nasıl 70 derece ?
Kasayla alakalı olsa ekran kartı da ısınırdı.Kasan ne? ve soğutucu ne?