cr4ck 80+ Bronze Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 1,842 Dahası Reaksiyon skoru 870 Konum Overworld İsim Doğukan 5 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 ErenXPG yazmış: Nasıl yok??? Devamı için tıklayın... msi anakart var OC kısmında çıkması gerekmiyor mu her yere baktım ama görmedim farklı bir ismi falan varsa bilmiyorum
ErenXPG yazmış: Nasıl yok??? Devamı için tıklayın... msi anakart var OC kısmında çıkması gerekmiyor mu her yere baktım ama görmedim farklı bir ismi falan varsa bilmiyorum
ErenROG 80+ Gold Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 5,289 En İyi Cevap 7 Dahası Reaksiyon skoru 7,258 Konum Geminin Makine Dairesi İsim Eren Karakılıç 5 Ocak 2021 #15 cr4ck yazmış: msi anakart var OC kısmında çıkması gerekmiyor mu her yere baktım ama görmedim farklı bir ismi falan varsa bilmiyorum Devamı için tıklayın... Bakayım.
cr4ck yazmış: msi anakart var OC kısmında çıkması gerekmiyor mu her yere baktım ama görmedim farklı bir ismi falan varsa bilmiyorum Devamı için tıklayın... Bakayım.
$ilent 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 25,433 En İyi Cevap 2 5 Ocak 2021 #16 Prime95 in psikopat bir test olmasından dolayıdır, en mantıklı test programı OCCT çünkü abartılı bir zorlama yapmıyor.
Prime95 in psikopat bir test olmasından dolayıdır, en mantıklı test programı OCCT çünkü abartılı bir zorlama yapmıyor.