Skynel
80+ Gold
Dahası
T6 ultra ile kullanıyordum boşta 50 derece civarıydı
Çözüm olarak pf360 aldım.
Deep Cool Gammaxx L120 V2 RGB 120mm Sıvı CPU Soğutucu. Satın aldığım yerde bir tek bu vardı bende bunu aldım.Soğutucunuz nedir ?
Aldınız mı? Hayırlı olsun en son mining yapıp alicam diyordunuz.T6 ultra ile kullanıyordum boşta 50 derece civarıydı
Hocam mining arkadan kasarken taksitle aldım aylık 400TL taksitle o yüzden her ay 400TL miktar kasıp geceleri açık bırakıp bırakacağım.Aldınız mı? Hayırlı olsun en son mining yapıp alicam diyordunuz.
Hocam sanırım rtx 3060 ile mining yapiyorsunuz.Bende kırılan sürücü ile sorunsuz 49 mh civarı kazım yapiyorum.Fakat monitör kapatıyorum mh değeri 25- 26 lara düşüyor . Trex miner kullaniyorum bilginiz varmı ?Hocam mining arkadan kasarken taksitle aldım aylık 400TL taksitle o yüzden her ay 400TL miktar kasıp geceleri açık bırakıp bırakacağım.
Erkenden elime geçmesi için böyle yaptım.
Sizce stok soğutucusu ile 1 yıl idare edebilir miyim? oyunlarda vb.Benim de genellikle stok soğutucu ile %10 yüke bindiğinde falan 62-63 oluyor. Aida 64 testinde 15 dk'da en fazla 77 gördüm
Bende de aynı şekilde phoenix minerda o yüzden ekranı kapatmıyorum.Hocam sanırım rtx 3060 ile mining yapiyorsunuz.Bende kırılan sürücü ile sorunsuz 49 mh civarı kazım yapiyorum.Fakat monitör kapatıyorum mh değeri 25- 26 lara düşüyor . Trex miner kullaniyorum bilginiz varmı ?
Sıcaklıkları kontrol et oyunda 75 derece civarında ise idare eder sonra id cooling alırsın 200 liraya ben de öyle yapmayı düşünüyorumSizce stok soğutucusu ile 1 yıl idare edebilir miyim? oyunlarda vb.
boştayken 35-37 derecelerde , steam'den indirme yaparken 47 derecelerde geziyor normalmi hocam sence ?Benim de genellikle stok soğutucu ile %10 yüke bindiğinde falan 62-63 oluyor. Aida 64 testinde 15 dk'da en fazla 77 gördüm
Gayet iyi. Yükte kaç derece oluyor?boştayken 35-37 derecelerde , steam'den indirme yaparken 47 derecelerde geziyor normalmi hocam sence ?
Yeni bir soğutucu almanız faydalı olucaktırArkadaşlar herkese merhaba benim yeni bir işlemcim var daha doğrusu yeni sistem işlemci modeli 5600x anakart b450 tomahawk max bilgisayarda internet üstünde 4-5 sekme açıkken işlemci sıçaklığı 49-60 arası sizce bu değerler normalmi ve stok soğutucusu ile kullanıyorum. birde termal macunda kaliteli gayet.Alıntıyı görüntületa