Bünyamina
80+ Platinum
Yarın İncehesap cuma gecesinde 7770xt yi 14k civarına görürsen al derdim.Hocam arkadaşın gönderdiği AMD kart işine ne diyorsunuz?
Yarın İncehesap cuma gecesinde 7770xt yi 14k civarına görürsen al derdim.Hocam arkadaşın gönderdiği AMD kart işine ne diyorsunuz?
Yarın başka bir indirim yakalama ihtimalim olur mu pekiYarın İncehesap cuma gecesinde 7770xt yi 14k civarına görürsen al derdim.
Bunu 12kya görmüştüm dün itopya'da ve şimdi stok bitmiş.https://www.tebilon.com/gigabyte-ra...bit-fsr-3-amd-ekran-karti/?ref=akakce&v=1.9.7 buda olabilir vram bol ama 7700xt en temizi
yılbaşına kadar bakın bu 2 karta uygun görürsen yapış önerim 7700xt ama yılbaşından sonraya bırakma al hemenYarın başka bir indirim yakalama ihtimalim olur mu peki
Bunu 12kya görmüştüm dün itopya'da ve şimdi stok bitmiş.
Hocam bunların nvidia ile farkları neler nvidia daha iyi değil mi pekiyılbaşına kadar bakın bu 2 karta uygun görürsen yapış önerim 7700xt ama yılbaşından sonraya bırakma al hemen
nvdia üst seviyelerde iyi render ai işlemleri yapanlar için. bu seviyelerde oyun için kullanılır kartlar zaten 7700xt güzel performanslı kart 4060tidan güçlü.Hocam bunların nvidia ile farkları neler nvidia daha iyi değil mi peki
Video editi vs gibi şeyler için işimizi görmez mi 7700xt?nvdia üst seviyelerde iyi render ai işlemleri yapanlar için. bu seviyelerde oyun için kullanılır kartlar zaten 7700xt güzel performanslı kart 4060tidan güçlü.
yok görür yine. ama profesyonel uğraşıyorsan üst seviye nvdia kartlar alınır genelde. yada MacBookVideo editi vs gibi şeyler için işimizi görmez mi 7700xt?
Hocam normalde rtx 4060 düz model alacaktım ancak sonra ti modeline bakınırken işte bruada da amd işi çıktı araştırdıkça başka şeyler çıkıyor kararsız kaldım iyice.7800xt al temiz kafan rahat olsun. 4060 ti için paranı çöpe atma. Alacaksan 4070 al.
Ben mesela 19 verecek isem asla 4060 ti almam. Gider 7800 xt ya da 4070 alırım. 4060 ti alternatifi ise b580 ekran kartı intelin. Üstüne cebinizde paranız kalır. RTX muhabbetine takılmayın kimse takılmıyor desek yeridir.Hocam normalde rtx 4060 düz model alacaktım ancak sonra ti modeline bakınırken işte bruada da amd işi çıktı araştırdıkça başka şeyler çıkıyor kararsız kaldım iyice.
Hocam peki benim bu DDR4 sisteme bu paraları verip ekran kartı almam mı mantıklı yoksa bir hazır sistem almam mı daha mantıklı olur?Ben mesela 19 verecek isem asla 4060 ti almam. Gider 7800 xt ya da 4070 alırım. 4060 ti alternatifi ise b580 ekran kartı intelin. Üstüne cebinizde paranız kalır. RTX muhabbetine takılmayın kimse takılmıyor desek yeridir.
5000 serisinde pek bir şey yok sırf rakipsiz zannettikleri için şımarmış bir firma var. 5050 ve 5060 8gb vramler ile geliyor hala.. Çektiği güçleri saymıyorum bile. Benim önerim şu an gereksizce nvidia modellerine para basmamak. AMD yada İntel ile devam etmek.Hocam peki benim bu DDR4 sisteme bu paraları verip ekran kartı almam mı mantıklı yoksa bir hazır sistem almam mı daha mantıklı olur?
Hazır sistem alırsam DDR5 bir sistem alabilirim sanırım ancak bu da cebimden daha çok para çıkması demek. Bir de 5000 serisi kartlar yakında gelecek ya onları da beklemek lazım mı acaba?