Neler Yeni

Ryzen 5 5600x Stok Fan Kullanım

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Arkadaşlar Ryzen 5 5600x kendisi ile gelen stok fanı ile uzun süre kullanmayı düşünüyorum (5 - 10 ay) herhangi bir sorun olurmu ? Olursa ne gibi şeyler olabilir.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Ryzen 5 5600x kendisi ile gelen stok fanı ile uzun süre kullanmayı düşünüyorum (5 - 10 ay) herhangi bir sorun olurmu ? Olursa ne gibi şeyler olabilir.
herhangi bir sorun yaşamazsın. fazla boostlanamaz

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Isınması haricinde sorun olmaz.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
O.C yapmadığın sürece sıkınıtı yok

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
sıkıntı etmez. Fakat overclock falan filan ağır işlere yönelmeye çalışırsan stok fan yetmeyecektir

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Overclcok yapmadığınız sürede sıkıntı yaşamazsınız. yeterli 5600X için.

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Tony Montana
Sorun olmaz ama render gibi şeyler yapıyorsanız 100 TL de olsa bi soğutucu almanız performans açısından iyi olur
Anladım teşekkür ederim, genel anlamda eşit olarak render, oyun, ödev için kullanacağım bir bilgisayar olucak zaten. Performans kaybı yaşayacağımı bende düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda bir soğutucu almayı düşüneceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

herhangi bir sorun yaşamazsın. fazla boostlanamaz
Tamamdır teşekkürler.

Isınması haricinde sorun olmaz.
Anladım yorumun için teşekkür ederim.

O.C yapmadığın sürece sıkınıtı yok
Zaten O.C. felan yapmayı düşünmüyorum direk aldığım gibi kullanacağım. Yeterli performansı aldıktan sonra O.C. yapmaya gerek duymuyorum zaten. Yorumun için teşekkürler

sıkıntı etmez. Fakat overclock falan filan ağır işlere yönelmeye çalışırsan stok fan yetmeyecektir
Anladım teşekkür ederim, peki bir şey soracağım ilerleyen zamanlarda stok fan yerine tercih edebileceğim hava soğutmalı güzel (marka) bir soğutucu önerir misiniz? ?

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anladım teşekkür ederim, genel anlamda eşit olarak render, oyun, ödev için kullanacağım bir bilgisayar olucak zaten. Performans kaybı yaşayacağımı bende düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda bir soğutucu almayı düşüneceğim.

Tamamdır teşekkürler.

Anladım yorumun için teşekkür ederim.

Zaten O.C. felan yapmayı düşünmüyorum direk aldığım gibi kullanacağım. Yeterli performansı aldıktan sonra O.C. yapmaya gerek duymuyorum zaten. Yorumun için teşekkürler

Anladım teşekkür ederim, peki bir şey soracağım ilerleyen zamanlarda stok fan yerine tercih edebileceğim hava soğutmalı güzel (marka) bir soğutucu önerir misiniz? ?
bütçeni söylersen yardımcı olalım.
veya alacağın zaman konu açarsın hertürlü yardımcı oluruz

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Tony Montana
Birde bir şey soracağım ısınma sorunu olduğu zaman işlemciyle ilgili herhangi bir sorun olmaz değilmi işlemci ömründe vesaire, FPS kaybından farklı olarak tam bir bilgiye sahip olmadığım için sorma gereği duyuyorum.

bütçeni söylersen yardımcı olalım.
veya alacağın zaman konu açarsın hertürlü yardımcı oluruz
Tamamdır çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için. İyi forumlar dilerim.
Birde bir şey soracağım ısınma sorunu olduğu zaman işlemciyle ilgili herhangi bir sorun olmaz değilmi işlemci ömründe vesaire, FPS kaybından farklı olarak tam bir bilgiye sahip olmadığım için sorma gereği duyuyorum.
Birde bu soruya cevap verebilirmisiniz ? Teşekkürler

Son düzenleme:

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Tamamdır çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için. İyi forumlar dilerim.

Birde bu soruya cevap verebilirmisiniz ? Teşekkürler
sürekli yüksek sıcaklıklarda gezinirse ömrünü olumsuz etkileyebilir. çok da şey etmemek lazım

Top Bottom