Sorun yokSorun nedir dostum?
Kızgın atma sebebin nedir?Sorun yok
Başta oha sherlockluk cevsp verdin sandım ama öyle değilmiş knkKızgın atma sebebin nedir?
çok ısınması ve bunun çok yaşanması çok kötü bir durumAnladım teşekkür ederim, genel anlamda eşit olarak render, oyun, ödev için kullanacağım bir bilgisayar olucak zaten. Performans kaybı yaşayacağımı bende düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda bir soğutucu almayı düşüneceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır teşekkürler.
Anladım yorumun için teşekkür ederim.
Zaten O.C. felan yapmayı düşünmüyorum direk aldığım gibi kullanacağım. Yeterli performansı aldıktan sonra O.C. yapmaya gerek duymuyorum zaten. Yorumun için teşekkürler
Anladım teşekkür ederim, peki bir şey soracağım ilerleyen zamanlarda stok fan yerine tercih edebileceğim hava soğutmalı güzel (marka) bir soğutucu önerir misiniz? ?
Reis peki sen soğutmanda ne kullanıyorsun ? Tercih ettiğin soğutucu nedir yani ? Birde ben sıvı soğutmayı pek düğünmediğim için önerebileceğin hava soğutma varmıdır ?çok ısınması ve bunun çok yaşanması çok kötü bir durum
SE 234 alacağım eğer onu almıyosan Snowman T6 Ultra ,Vetroo V5,Dark Rock Pro 4,Scythe Ninja 5,Corsair A500,Arctıc Freezer 34 eSports,Noctua NH-D15Reis peki sen soğutmanda ne kullanıyorsun ? Tercih ettiğin soğutucu nedir yani ? Birde ben sıvı soğutmayı pek düğünmediğim için önerebileceğin hava soğutma varmıdır ?
SE 234 iyi midir? peki ? Gelbura diye bir sitede satılıyormuş herhalde daha önce hiç adını duymadığım bir site doğrusu pek güvenemedim oraya.SE 234 alacağım eğer onu almıyosan Snowman T6 Ultra ,Vetroo V5,Dark Rock Pro 4,Scythe Ninja 5,Corsair A500,Arctıc Freezer 34 eSports,Noctua NH-D15
Başka yerlerde satılıyodur illa ve biri SE234 kullanıyordu 4.6 ghz max 70 derece görmüş ve herkes öneriyorSE 234 iyi midir? peki ? Gelbura diye bir sitede satılıyormuş herhalde daha önce hiç adını duymadığım bir site doğrusu pek güvenemedim oraya.
Anladım reis teşekkür ederim yorumun için, bu yazdığın markaları göz önünde bulunduracağım. Şey düşünüyorum Dark Freezer X126 nasıl peki ?Başka yerlerde satılıyodur illa ve biri SE234 kullanıyordu 4.6 ghz max 70 derece görmüş ve herkes öneriyor
Hiç incelemedim ama ben kullanmazdım sankiAnladım reis teşekkür ederim yorumun için, bu yazdığın markaları göz önünde bulunduracağım. Şey düşünüyorum Dark Freezer X126 nasıl peki ?
saolun iyi günlerAnladım teşekkürler, iyi forumlar dilerim.