Neler Yeni

Ryzen 5 5600x Stok Fan Kullanım

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
sürekli yüksek sıcaklıklarda gezinirse ömrünü olumsuz etkileyebilir. çok da şey etmemek lazım
Anladım teşekkürler, ben soğutucu alacağım zaman tekrardan yeni bir konu açarım. İyi forumlar dilerim :)

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
https://steamcommunity.com/id/alpdrazi/
Discord
Alp "drazi"#5123
Anladım teşekkür ederim, genel anlamda eşit olarak render, oyun, ödev için kullanacağım bir bilgisayar olucak zaten. Performans kaybı yaşayacağımı bende düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda bir soğutucu almayı düşüneceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır teşekkürler.

Anladım yorumun için teşekkür ederim.

Zaten O.C. felan yapmayı düşünmüyorum direk aldığım gibi kullanacağım. Yeterli performansı aldıktan sonra O.C. yapmaya gerek duymuyorum zaten. Yorumun için teşekkürler

Anladım teşekkür ederim, peki bir şey soracağım ilerleyen zamanlarda stok fan yerine tercih edebileceğim hava soğutmalı güzel (marka) bir soğutucu önerir misiniz? ?
çok ısınması ve bunun çok yaşanması çok kötü bir durum

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Tony Montana
çok ısınması ve bunun çok yaşanması çok kötü bir durum
Reis peki sen soğutmanda ne kullanıyorsun ? Tercih ettiğin soğutucu nedir yani ? Birde ben sıvı soğutmayı pek düğünmediğim için önerebileceğin hava soğutma varmıdır ?

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
Discord
Alp "drazi"#5123
Reis peki sen soğutmanda ne kullanıyorsun ? Tercih ettiğin soğutucu nedir yani ? Birde ben sıvı soğutmayı pek düğünmediğim için önerebileceğin hava soğutma varmıdır ?
SE 234 alacağım eğer onu almıyosan Snowman T6 Ultra ,Vetroo V5,Dark Rock Pro 4,Scythe Ninja 5,Corsair A500,Arctıc Freezer 34 eSports,Noctua NH-D15

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Tony Montana
SE 234 alacağım eğer onu almıyosan Snowman T6 Ultra ,Vetroo V5,Dark Rock Pro 4,Scythe Ninja 5,Corsair A500,Arctıc Freezer 34 eSports,Noctua NH-D15

SE 234 iyi midir? peki ? Gelbura diye bir sitede satılıyormuş herhalde daha önce hiç adını duymadığım bir site doğrusu pek güvenemedim oraya.

Samaeldrazi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,540
İsim
Alp
Steam
Discord
Alp "drazi"#5123
SE 234 iyi midir? peki ? Gelbura diye bir sitede satılıyormuş herhalde daha önce hiç adını duymadığım bir site doğrusu pek güvenemedim oraya.
Başka yerlerde satılıyodur illa ve biri SE234 kullanıyordu 4.6 ghz max 70 derece görmüş ve herkes öneriyor

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Tony Montana
Başka yerlerde satılıyodur illa ve biri SE234 kullanıyordu 4.6 ghz max 70 derece görmüş ve herkes öneriyor
Anladım reis teşekkür ederim yorumun için, bu yazdığın markaları göz önünde bulunduracağım. Şey düşünüyorum Dark Freezer X126 nasıl peki ?

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
Tony Montana
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,310
Üyeler
165,791
Son üye
ramsesgazili
Top Bottom