- Konu Sahibi Konu Sahibi
O PSU stoklarda yok şuan yukarda bazı bulduğum PSUlardan herhangi biri olur mu? Link olarak atmıştımxpg pylon 650w Yeterli olur Ve güvenilir dir
O PSU stoklarda yok şuan yukarda bazı bulduğum PSUlardan herhangi biri olur mu? Link olarak atmıştımxpg pylon 650w Yeterli olur Ve güvenilir dir
RAM'leri değiştirin hocam 5600X için aşırı düşük kalmış.Bilgisayarımın güç kaynağını değiştirmek istiyorum. Sistemim:
- Anakart: B450 Aorus Elite.
- İşlemci: Ryzen 5 5600X.
- Ekran kartı: GTX 1080 MSI Armor.
- RAM: 2 X 8 GB Crucial 2133 MHz.
- CPU soğutucu: Gametech Hydra 240 mm.
- Güç kaynağı: Xigmatek X-Calibre 600W 80+
- Sistem bu şekilde güç kaynağım iyi olmadığı için kaliteli bir güç kaynağı ile değiştirmek istiyorum. Bütçe olarak tam bir şey belirtmedim ama 700TL civarı olabilir fakat iyi bir şey için daha fazla da verebilirim.
Haklısınız zaten değiştirmeyi düşünüyorum ya da OC yapılır mı ramlere?dostum o işlemciyi o ramlerle heba diyorsun resmen gariban 2133 Mhz ramlere kalmış şöyle güzel bir 3200Mhz ram tak ona (mümkünse 3600Mhz cl16 AMD önerdiği değerlerdir)
tam marka model yazarmısınız ama ben yinede onları satıp 0 3600Mhz cl16 bellek almanızı öneririmHaklısınız zaten değiştirmeyi düşünüyorum ya da OC yapılır mı ramlere?
Biliyorum ramlari değiştiricem zaten forumdaki herkes aynısını söylüyor 550 Watt az gelmez mi almışken rahat rahat beslesin istiyorum.RAM'leri değiştirin hocam 5600X için aşırı düşük kalmış.
Güç kaynağı olarak bunu tavsiye ederim;
XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 550B-BKCEU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 5.914,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ramlerim 2666 Mhz ymiş şimdi siz model isteyince fark ettim. Model olarak Crucial 8GB 2666Mhz CT8G4DFS8266 MSFD yazıyor üstündetam marka model yazarmısınız ama ben yinede onları satıp 0 3600Mhz cl16 bellek almanızı öneririm
Xpg olan stoklarda yokXpg pylon 650w
Fsp hydro k 600w , 700w
coolermaster mwe 650w
Ram olarak da kendi ramlerini 2. Elden 550 TL civarına satabilirsen sat 200 TL ekle ramden gelen paraya 2x8 3600mhz cl16 ram al
onu boşver fsp hydro k 700w alBiliyorum ramlari değiştiricem zaten forumdaki herkes aynısını söylüyor 550 Watt az gelmez mi almışken rahat rahat beslesin istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ramlerim 2666 Mhz ymiş şimdi siz model isteyince fark ettim. Model olarak Crucial 8GB 2666Mhz CT8G4DFS8266 MSFD yazıyor üstünde
Xpg olan stoklarda yok
Hızlı kargo olduğu için de şuan aklımda bu var bu güç kaynağı nasıldır?
tm ramlerinize baktım default 2666MHz Cl19 olarak çalışıyorlar fazla perfromanslı bellekler değiller benim tavsiyem Gskill marka ramlerden almanızdır ramlerde en kaliteli markadır şöyle bir şey olabilir basit bir oc ile 3600Mhz yapılabilir.Biliyorum ramlari değiştiricem zaten forumdaki herkes aynısını söylüyor 550 Watt az gelmez mi almışken rahat rahat beslesin istiyorum.
Ramlerim 2666 Mhz ymiş şimdi siz model isteyince fark ettim. Model olarak Crucial 8GB 2666Mhz CT8G4DFS8266 MSFD yazıyor üstünde
Xpg olan stoklarda yok
Hızlı kargo olduğu için de şuan aklımda bu var bu güç kaynağı nasıldır?
Tamamdır en kısa zamanda ramleri satıp bunlardan almaya çalışıcam ama O.C konusunda pek bir bilgim yok nasıl 3600Mhz ye çıkartabilirim bu ramleri?tm ramlerinize baktım default 2666MHz Cl19 olarak çalışıyorlar fazla perfromanslı bellekler değiller benim tavsiyem Gskill marka ramlerden almanızdır ramlerde en kaliteli markadır şöyle bir şey olabilir basit bir oc ile 3600Mhz yapılabilir.
G.Skill Ripjaws V 16 GB (2X8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GVKB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill Ripjaws V 16 GB (2X8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GVKB Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill Ripjaws V 16 GB (2X8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GVKB Ram özelliklerini incele, 1.539,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Oc yapacaksan Ballistix daha iyiTamamdır en kısa zamanda ramleri satıp bunlardan almaya çalışıcam ama O.C konusunda pek bir bilgim yok nasıl 3600Mhz ye çıkartabilirim bu ramleri?
Hangi modeli önerirsiniz peki?Oc yapacaksan Ballistix daha iyi
Dostum Ballistix modelini önerdimHangi modeli önerirsiniz peki?
PSU olarak bunu almaya karar verdim.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
O psu çok iyiHangi modeli önerirsiniz peki?
PSU olarak bunu almaya karar verdim.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com