Hayır güncel listeyi bulamadım maalesefWindows Update kısmında yazmıyormu?
Teşekkür ederim 8+8 olarak bunu almıştım fakat depolama çok az geldi hala kargoda ürün, 512 olanı da 2000₺ daha pahalı idi o yüzden yanaşmadım 256 ile kullanırız yeter umarım. https://www.trendyol.com/lenovo/ide...6-p-881611876?boutiqueId=61&merchantId=118352Destekler, günlük işler için ideal bir işlemci. 8+8 ramli bir cihaz bulursanız basit düzeydeki her işinizi rahatça görür.
Hayırlı olsun, biraz idareli kullanıranız yeter diye düşünüyorum, oyun cihazı falan olmadığı için çok yer kaplayacak şeyler indirmezsiniz galiba.Hayır güncel listeyi bulamadım maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim 8+8 olarak bunu almıştım fakat depolama çok az geldi hala kargoda ürün, 512 olanı da 2000₺ daha pahalı idi o yüzden yanaşmadım 256 ile kullanırız yeter umarım. https://www.trendyol.com/lenovo/ide...6-p-881611876?boutiqueId=61&merchantId=118352
Tabiiki, en fazla Minecraft tarzı üç beş oyun yüklerim. Onlarda da sorun çıkaracağını sanmıyorum hem laptopun hem de hafıza konusunda.Hayırlı olsun, biraz idareli kullanıranız yeter diye düşünüyorum, oyun cihazı falan olmadığı için çok yer kaplayacak şeyler indirmezsiniz galiba.
Bir şey daha sormak istiyorum, lenovo ideapad 1lerin neredeyse hepsi 15.6inç ekran benim aldığım 14inç bi sorun yoktur değil mi çok anlamam da linki üstte atmıştım.Hayırlı olsun, biraz idareli kullanıranız yeter diye düşünüyorum, oyun cihazı falan olmadığı için çok yer kaplayacak şeyler indirmezsiniz galiba.
Yani ekranın küçük olmasını sorun olarak görmezseniz sorun yok Diğer özellikler (kasa kalitesi, ekran paneli vs) zaten bu bütçedeki bir cihaz için normal denebilir, kötü demek haksızlık olur, cihazda işlemciye ve performansa odaklanılmış genel olarak.Tabiiki, en fazla Minecraft tarzı üç beş oyun yüklerim. Onlarda da sorun çıkaracağını sanmıyorum hem laptopun hem de hafıza konusunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şey daha sormak istiyorum, lenovo ideapad 1lerin neredeyse hepsi 15.6inç ekran benim aldığım 14inç bi sorun yoktur değil mi çok anlamam da linki üstte atmıştım.
Yok hayır ekran zaten ortalama tn olduğu için fakat hepsi 15.6 olunca bunu 14 görünce toplama veya yan sanayimi diye bi tereddüt ettim.Yani ekranın küçük olmasını sorun olarak görmezseniz sorun yok Diğer özellikler (kasa kalitesi, ekran paneli vs) zaten bu bütçedeki bir cihaz için normal denebilir, kötü demek haksızlık olur, cihazda işlemciye ve performansa odaklanılmış genel olarak.
Yok ya o konuda içiniz rahat olsun öyle bir şey olmaz Ekranın boyutuna göre kasası olduğu için ona göre dizayn ediliyor falan tamamen başka bir laptop yani öyle düşünün. Benim bir arkadaşım özellikle taşıması kolay olsun diye 14" arıyordu, baya zorlanmıştık istediği özellikleri taşıyan 14" laptop ararken. Piyasada 15.6 yaygın olduğu için 14 bulmak biraz zor oluyor sadece o kadar. Tekrardan hayırlı olsun.Yok hayır ekran zaten ortalama tn olduğu için fakat hepsi 15.6 olunca bunu 14 görünce toplama veya yan sanayimi diye bi tereddüt ettim.