Neler Yeni

Ryzen 5 5625U Windows 11 destekliyor mu

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Ryzen 5 5625U Windows 11 destekliyor mu, nasıl bir işlemcidir?

Laixy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem
İlgilendiği Kategoriler
Telefon - Yazılım - Bilgisayar
Windows Update kısmında yazmıyormu?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,762
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Destekler, günlük işler için ideal bir işlemci. 8+8 ramli bir cihaz bulursanız basit düzeydeki her işinizi rahatça görür.

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows Update kısmında yazmıyormu?
Hayır güncel listeyi bulamadım maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Destekler, günlük işler için ideal bir işlemci. 8+8 ramli bir cihaz bulursanız basit düzeydeki her işinizi rahatça görür.
Teşekkür ederim 8+8 olarak bunu almıştım fakat depolama çok az geldi hala kargoda ürün, 512 olanı da 2000₺ daha pahalı idi o yüzden yanaşmadım 256 ile kullanırız yeter umarım. https://www.trendyol.com/lenovo/ide...6-p-881611876?boutiqueId=61&merchantId=118352

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,762
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hayır güncel listeyi bulamadım maalesef

Teşekkür ederim 8+8 olarak bunu almıştım fakat depolama çok az geldi hala kargoda ürün, 512 olanı da 2000₺ daha pahalı idi o yüzden yanaşmadım 256 ile kullanırız yeter umarım. https://www.trendyol.com/lenovo/ide...6-p-881611876?boutiqueId=61&merchantId=118352
Hayırlı olsun, biraz idareli kullanıranız yeter diye düşünüyorum, oyun cihazı falan olmadığı için çok yer kaplayacak şeyler indirmezsiniz galiba.

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Hayırlı olsun, biraz idareli kullanıranız yeter diye düşünüyorum, oyun cihazı falan olmadığı için çok yer kaplayacak şeyler indirmezsiniz galiba.
Tabiiki, en fazla Minecraft tarzı üç beş oyun yüklerim. Onlarda da sorun çıkaracağını sanmıyorum hem laptopun hem de hafıza konusunda.

Bir şey daha sormak istiyorum, lenovo ideapad 1lerin neredeyse hepsi 15.6inç ekran benim aldığım 14inç bi sorun yoktur değil mi çok anlamam da linki üstte atmıştım.😇

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,762
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Tabiiki, en fazla Minecraft tarzı üç beş oyun yüklerim. Onlarda da sorun çıkaracağını sanmıyorum hem laptopun hem de hafıza konusunda.

Bir şey daha sormak istiyorum, lenovo ideapad 1lerin neredeyse hepsi 15.6inç ekran benim aldığım 14inç bi sorun yoktur değil mi çok anlamam da linki üstte atmıştım.😇
Yani ekranın küçük olmasını sorun olarak görmezseniz sorun yok :) Diğer özellikler (kasa kalitesi, ekran paneli vs) zaten bu bütçedeki bir cihaz için normal denebilir, kötü demek haksızlık olur, cihazda işlemciye ve performansa odaklanılmış genel olarak.

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Yani ekranın küçük olmasını sorun olarak görmezseniz sorun yok :) Diğer özellikler (kasa kalitesi, ekran paneli vs) zaten bu bütçedeki bir cihaz için normal denebilir, kötü demek haksızlık olur, cihazda işlemciye ve performansa odaklanılmış genel olarak.
Yok hayır ekran zaten ortalama tn olduğu için fakat hepsi 15.6 olunca bunu 14 görünce toplama veya yan sanayimi diye bi tereddüt ettim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,762
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Yok hayır ekran zaten ortalama tn olduğu için fakat hepsi 15.6 olunca bunu 14 görünce toplama veya yan sanayimi diye bi tereddüt ettim.
Yok ya o konuda içiniz rahat olsun öyle bir şey olmaz :D Ekranın boyutuna göre kasası olduğu için ona göre dizayn ediliyor falan tamamen başka bir laptop yani öyle düşünün. Benim bir arkadaşım özellikle taşıması kolay olsun diye 14" arıyordu, baya zorlanmıştık istediği özellikleri taşıyan 14" laptop ararken. Piyasada 15.6 yaygın olduğu için 14 bulmak biraz zor oluyor sadece o kadar. Tekrardan hayırlı olsun.

Top Bottom