durdenkeremm
80+
- Reaksiyon skoru
- 130
se214 xt yeter hocam ama 400 verip ömürlük fanda alabilirsiniz karar sizin.5700x3D gibi bir işlemciye yeter mi hocam?
se214 xt yeter hocam ama 400 verip ömürlük fanda alabilirsiniz karar sizin.5700x3D gibi bir işlemciye yeter mi hocam?
Uzun vade de sıvı soğutmaya geçerim hocam kule tipini geçici olarak alıyorum diyebiliriz aslında çünkü büyük parçalara bütçe ayırdım soğutucuya o kadar fazla bütçem yok maalesef.se214 xt yeter hocam ama 400 verip ömürlük fanda alabilirsiniz karar sizin.
boştayken 49 55 csdeyken 60 üstü çıkmıyo başka oyunlarda 65 felan oluyoSıcaklık değerleri ve performansı nasıl hocam?
bu 4 bakır borulu beyaz pearless assasini alması daha mantıklıÖzür dilerim fark etmedim, beyazını alabilirsiniz bence hafif sırıtır ama yok derseniz:
https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bunu öneririm.
2 fan olması en basit örnek.Modeller arasında fark nedir hocam?
120 ile 120se ben de sormuştum 120se biraz daha küçük 120 ye göre hocam ben o yüzden 120se aldımModeller arasında fark nedir hocam?
2 fan 2 blok 6 bakır borulu pearless assasin çok iyi bir soğutmaya sahip 120se olan model ise 2 fan 1 blok 4 bakırborulu yine iyi bir soğutmaya sahip ama 200tl daha verip hem beyaz hem de 6 bakır borulu sağlam bir şey almak daha mantıklıModeller arasında fark nedir hocam?
120plus olan model 4 bakır borulu pardon*2 fan 2 blok 6 bakır borulu pearless assasin çok iyi bir soğutmaya sahip 120se olan model ise 2 fan 1 blok 4 bakırborulu yine iyi bir soğutmaya sahip ama 200tl daha verip hem beyaz hem de 6 bakır borulu sağlam bir şey almak daha mantıklı
Anladım hocam çok teşekkür ederim dediğinizi alacağım.2 fan 2 blok 6 bakır borulu pearless assasin çok iyi bir soğutmaya sahip 120se olan model ise 2 fan 1 blok 4 bakırborulu yine iyi bir soğutmaya sahip ama 200tl daha verip hem beyaz hem de 6 bakır borulu sağlam bir şey almak daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
120plus olan model 4 bakır borulu pardon*
hayırlı olsun hocam bol soğutmalarAnladım hocam çok teşekkür ederim dediğinizi alacağım.