Bunu alırsın direkt ömürlük5700x3d işlemci aldım hangi kule tipi soğutucu önerirsiniz? bütçe 1k var 1.5k çıkarım
5700x3d işlemci aldım hangi kule tipi soğutucu önerirsiniz? bütçe 1k var 1.5k çıkarım
cpu soğutucu boşluğu 160mm msi m100a kasaHocam kasada önemli kasan ne kadar cpu yüksekliği detekliyor ona bi bakmak lazım. Uygunsa arkadaşın dediği rahatlıkla işini görecektir.
Arkadaşın önerdiği 120mm rahat sığar o zaman.cpu soğutucu boşluğu 160mm msi m100a kasa
o kule tipini almayı düşünüyordum bayadır farklı bir şey gelir mi diye düşündüm sanırım baya iyimiş çoğu forumda da onu atıyorlardıArkadaşın önerdiği 120mm rahat sığar o zaman.
Konuyu hortlatıyorum ama, kasam MSI Mag100r, 5700x3d için bu soğutucu iyi midir?Bunu alırsın direkt ömürlük
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 Black TL-C12B 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
ben de se modeli var bu modele göre biraz daha küçük soğutma performansları aynıdır muhtemelen se modelinde rgb var diye biliyorum sadece ben buna nazaran biraz daha küçük olduğu için se modelini tercih ettimKonuyu hortlatıyorum ama, kasam MSI Mag100r, 5700x3d için bu soğutucu iyi midir?
daha ucuza satılıyormuş şuan https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...u-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakceKonuyu hortlatıyorum ama, kasam MSI Mag100r, 5700x3d için bu soğutucu iyi midir?
ben de se modeli var bu modele göre biraz daha küçük soğutma performansları aynıdır muhtemelen se modelinde rgb var diye biliyorum sadece ben buna nazaran biraz daha küçük olduğu için se modelini tercih ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha ucuza satılıyormuş şuan https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...u-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce
Bu işlemciye kaliteli bir hava soğutma yetiyor ama Sıkıntı yok hayırlı olsun olurda am5 felan geçerseniz yine kullanırsınız uzun vadede güzel olur hayırlı olsunThermaltake TH240 V2 ARGB AIO 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu -aldım