Umut Aydın
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Arkadaşlar işlemci şuan 70 derecelerde kule tipi bir soğutucu almak istiyorum.Hangi marka model bu konuda iyidir?
Bende ryzen 5 5600g var ekran karti 9060xt 8gb hangi islemciye gecmemi onerirsiniz ve bu sogutucu yeter mi şu andaki islemcim içinKasa ve bütçe yazmamışsınız. Yakın zamanda işlemci güncellemezseniz şu soğutucu fazla fazla yeter.
![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
iyzico ve parolapara ile alınca geri ödemeler almanız lazım
Yeter hatta fazla bile ve işlemci yükseltecesenizde bu saatten sonra AM5 geçip 7500F veya 7600X alın.Bende ryzen 5 5600g var ekran karti 9060xt 8gb hangi islemciye gecmemi onerirsiniz ve bu sogutucu yeter mi şu andaki islemcim için
Geçemem hocam am5 am4 icin oneri islemci var mi bütcem yok çünküYeter hatta fazla bile ve işlemci yükseltecesenizde bu saatten sonra AM5 geçip 7500F veya 7600X alın.
bütçe belirtmediğim için 2 tane öneriyorumArkadaşlar işlemci şuan 70 derecelerde kule tipi bir soğutucu almak istiyorum.Hangi marka model bu konuda iyidir?
bende de r5 3600 var. dark dreezer x123 kullanıyorumArkadaşlar işlemci şuan 70 derecelerde kule tipi bir soğutucu almak istiyorum.Hangi marka model bu konuda iyidir?
Düz 5600 veya 5600X yada 5700-5700X3D ye geçilebilir.Geçemem hocam am5 am4 icin oneri islemci var mi bütcem yok çünkü