Ryzen 5 3600 İçin Hangi Kule Tipi Fanı Almalıyım?

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar işlemci şuan 70 derecelerde kule tipi bir soğutucu almak istiyorum.Hangi marka model bu konuda iyidir?

dark x123 yeter

Kasa ve bütçe yazmamışsınız. Yakın zamanda işlemci güncellemezseniz şu soğutucu fazla fazla yeter.

iyzico ve parolapara ile alınca geri ödemeler almanız lazım

Kasa ve bütçe yazmamışsınız. Yakın zamanda işlemci güncellemezseniz şu soğutucu fazla fazla yeter.

iyzico ve parolapara ile alınca geri ödemeler almanız lazım
Bende ryzen 5 5600g var ekran karti 9060xt 8gb hangi islemciye gecmemi onerirsiniz ve bu sogutucu yeter mi şu andaki islemcim için

Bende ryzen 5 5600g var ekran karti 9060xt 8gb hangi islemciye gecmemi onerirsiniz ve bu sogutucu yeter mi şu andaki islemcim için
Yeter hatta fazla bile ve işlemci yükseltecesenizde bu saatten sonra AM5 geçip 7500F veya 7600X alın.

Arkadaşlar işlemci şuan 70 derecelerde kule tipi bir soğutucu almak istiyorum.Hangi marka model bu konuda iyidir?
bütçe belirtmediğim için 2 tane öneriyorum

en iyisi phantom spirit
dark x123 de yeterli olur.

ID-Cooling Se-214XT RGB

kendimde kullanıyorum öneririm çok memnunum kasa buz gibi oluyor kasa Corsair Carbide Spec Delta olmasına rağmen benchmark testinde yük altında maksimum 74 derece kasanın ön kapağını söktüğümde 70 lerden aşağıya düşüyor

Geri