Berk Atmaca
80+ Silver
Dahası
İllallah ettim dünden beri. Arkadaşlar bu işlemcinin performansı niye düşürk?? Adamlar passmarkta 18.900 18.800 arası puan alıyor ben 17.715. Hadi onu geçtim bu işlemci yüke binince kendini 35w'a sabitliyor ömür billah 1w bile yükseltmiyor. Hayır bu işlemci 45w. Başkalarında çatır çutur 50w'yı bile aşıyor. Bende niye olmuyor hacı? Lan ısınmıyor bile 68-73 derece işlemci (bencmark sırasında). UXTU falan Ryzen Controller indirdim dedim ki ordan arttırayım. Yok arkadaşım etki etse dicem eyvallah gram etkilemiyor. İllallah ettim ya. CPU Z'de düşük skor veriyor Passmarkta düşük skor veriyor Cinebenchte düşük skor veriyor. Yardım edin kafayı yicem kırıcam şimdi bilgisayarı.
Redditte gördüğüm CPU Z skoruda aşağıda. Farka baksana ya.
BUNU NASIL ÇÖZERİM? BİOSTA AYAR MAYAR YOK. KENDİ YAZILIMI PERFORMANS MODUNDA.
Cpu Z'den bench yapınca anlık ilk saniyede 50w'a çıkıp 35w'a kitliyor kendini kanser olacam. Videosunu atarım şimdi
Videoyu drive'a attım birazdan işlenir. Birde müziği kapamayı unutmuşum birdaha çekmeye üşendim mazur görün
Redditte gördüğüm CPU Z skoruda aşağıda. Farka baksana ya.
BUNU NASIL ÇÖZERİM? BİOSTA AYAR MAYAR YOK. KENDİ YAZILIMI PERFORMANS MODUNDA.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cpu Z'den bench yapınca anlık ilk saniyede 50w'a çıkıp 35w'a kitliyor kendini kanser olacam. Videosunu atarım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Videoyu drive'a attım birazdan işlenir. Birde müziği kapamayı unutmuşum birdaha çekmeye üşendim mazur görün
IMG_1260.MOV
drive.google.com