nasıl yani hocam anlayamadım sistemleri atar mısınız
Sizce hangisi daha mantıklı?nasıl yani hocam anlayamadım sistemleri atar mısınız
siz yanlış anlamışsınız birisi base cloock hızını birisi boost clock hızını yazmış takmayın ona ikiside aynıdır işlemci olarakSorum bu şekilde iki farklı sistem var ve tek farkları bu çok büyük fark olur mu ?
sadece ghz üzerinden karşılaştırma istiyorsan 7500f boşta bile 4-4,50 4,60 civarında çalışıyor sınırlamak için biostan ayar kapatmak lazımSorum bu şekilde iki farklı sistem var ve tek farkları bu çok büyük fark olur mu ?
7600 lü olanı alVeInfinity 7700 XT | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 7700 XT 12 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
GAMING-7700XT / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-7700XT oyuncu bilgisayarı RX 7700 XT ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Sizce hangisi daha mantıklı?
Hocam diğeri kötü mü peki ? Gaming genden alırsam biraz sıkıntılı olur benim için hani performans açısından ikisinde aman aman büyük farklar var mi ?gamingendekini alabilirsiniz
İşlemciye zarar verir mi bu peki ?sadece ghz üzerinden karşılaştırma istiyorsan 7500f boşta bile 4-4,50 4,60 civarında çalışıyor sınırlamak için biostan ayar kapatmak lazım
Alıntıyı görüntüle
hocam bu değerleri ztn işlemci kendine göre ayarlıyorHocam diğeri kötü mü peki ? Gaming genden alırsam biraz sıkıntılı olur benim için hani performans açısından ikisinde aman aman büyük farklar var mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemciye zarar verir mi bu peki ?
zarar verme gibi vs bi olay yok ikisi aynı işlemci birinde dahili gpu var birinde yok kısaca diğerinde gamepower psu var diye önermedimHocam diğeri kötü mü peki ? Gaming genden alırsam biraz sıkıntılı olur benim için hani performans açısından ikisinde aman aman büyük farklar var mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemciye zarar verir mi bu peki ?
Frisby yapabilirimzarar verme gibi vs bi olay yok ikisi aynı işlemci birinde dahili gpu var birinde yok kısaca diğerinde gamepower psu var diye önermedim