Çözüldü✓ Ryzen 5 7500F GeForce RTX 5070 12GB-32GB DDR5 Sistem iyi mi? alınır mı?

N1xinet

80+
Reaksiyon skoru
5

Burdaki sistemi almayı düşünüyorum rami 2x16 şeklide değiştirip sizce bir sıkıntı çıkarır mı internetten baktığım fps testleri biraz düşük gibi geldi anlam veremedim.
İşlemcinin yetersiz gelip de darboğaz yaptığını düşünmüyorum ama fps in düşük olmasından aklıma olabilecek tek seçenek o geldi.

2k 180hz monitör ile kullanacağım sistemi.

Bütçem de maksın maksı 50k görebilir.

kullanan kişiler varsa aktif kullanımda sıkıntı çekiyor musunuz?

güncel piyasayı bilmiyorum ama bence sistem uygun

Bence yeterli olacaktır mevcut sistemim (oyunlarda) bunun bir tık üstü 4070 Ti Super ve 7700 işlemci ile kullanıyorum PubG'de (2k'da) 180 fpsleri görüyorum. Battlefield 2042 gibi oyunları son derece akıcı bir şekilde oynuyorum...

Burdaki sistemi almayı düşünüyorum rami 2x16 şeklide değiştirip sizce bir sıkıntı çıkarır mı internetten baktığım fps testleri biraz düşük gibi geldi anlam veremedim.
İşlemcinin yetersiz gelip de darboğaz yaptığını düşünmüyorum ama fps in düşük olmasından aklıma olabilecek tek seçenek o geldi.

işlemci soğutucusu yok ssd nin okuma yazması düşük a serisi bi anakart ve 16 gb ram :/ bilemedim

fiyatı gayet iyi ramleri 2x16 yapıp alınır.

işlemci soğutucusu yok ssd nin okuma yazması düşük a serisi bi anakart ve 16 gb ram :/ bilemedim
fiyatı gayet iyi ramleri 2x16 yapıp alınır.
açıklamaya yazdığım gibi 2x16 3000Mhz şekilinde toplamda 32gb olacak ram ssd nin okuma yazması çok önemli değil şuan kullandığım laptopta 2 tane daha m2 ssd var elimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet soğutucuyo da sonradan kule tipi olanlardan alacağım sıvı soğutma almayı düşünmüyorum

açıklamaya yazdığım gibi 2x16 3000Mhz şekilinde toplamda 32gb olacak ram ssd nin okuma yazması çok önemli değil şuan kullandığım laptopta 2 tane daha m2 ssd var elimde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet soğutucuyo da sonradan kule tipi olanlardan alacağım sıvı soğutma almayı düşünmüyorum
dediğin mantıklı o zaman alınır

Geri