ryzen 5 7500f için sıvı soğutma

ynsemreuzun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,646
Arkadaşlar yeni pc aldım fakat 7500f stok fanda valorant 95 derece üstü boşta 65 derece civarı saçmalık değerler o yüzden sıvı soğutucu alacağım aynı fiyata hangisin tavsiye edersiniz

Arkadaşlar yeni pc aldım fakat 7500f stok fanda valorant 95 derece üstü boşta 65 derece civarı saçmalık değerler o yüzden sıvı soğutucu alacağım aynı fiyata hangisin tavsiye edersiniz
https://www.gaming.gen.tr/urun/3847...irebir-degisim-garantili/?ref=akakce&v=1.23.9 bu işini fazlasıyla görür

Bunu al hocam hem daha ucuz hem daha performanslı işlemcin için yeterli olur kasan nedir?

Bios üzerinden Core Performance Boost özelliğini disable yaparak sıcaklıklara tekrar bakabilir misin?

Ben 7500F işlemcim için geçen 3 hafta önce thermalright assassin spirit 120 v2 plus aldım 1k ya %100 çalıştığında anca 70 derece görüyo tavsiyem kule tipi alman yarı fiyatına düşmüş olursun

Bunu al hocam hem daha ucuz hem daha performanslı işlemcin için yeterli olur kasan nedir?
kasaya 240mm oluyor sıvı soğutucu alacağım ileride ryzen 7 ye geçmeyi düşündüğüm için thermalright daha mı kalitedir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios üzerinden Core Performance Boost özelliğini disable yaparak sıcaklıklara tekrar bakabilir misin?
hocam anakart a620 yinede ellenebiliyor mu

kasaya 240mm oluyor sıvı soğutucu alacağım ileride ryzen 7 ye geçmeyi düşündüğüm için thermalright daha mı kalitedir hocam

Evet bu özelliği açıp kapatabilirsin. 20-25 dereceye kadar fark eder. Oyunlarda fazla performans kaybı da yaşamazsın.

7500F için kule tipi güzel bir soğutma yetiyor. Kendim thermalright frozen magic 240mm sıvı soğutma aldım onu kullanıyorum.

7800x3d de de genellikle sistem videolarında bu tarz kule tipi fan kullanıyorlar. Yeterli oluyor. Yükselteceğin işlemci içinde kullanabilirsin.

Evet phantom spirit 7800x3dyi bile soğutuyor yeterli olur.

kasa modelini yazar, ya da soğutucu desteğini yazarsanız ona göre farklı modeller de önerilir.
Thermalright Aqua Elite 240 Argb V3 240MM gaming genin kendi sitesinde daha ucuz. 1999

Kasa destekliyorsa peerless assassin de yeterli, hem de daha ucuz. kule tipi soğutma

Geri