Neler Yeni

Ryzen 5 7500f işlemcinin altına macun bulaştı

xxYasin71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Yasin
herkese iyi forumlar işlemcimin altına macun bulaştırdım kolonyalı peçete ile sildim sleepy ile sildim halen daha ışığa tutunca belli oluyor geçmiyor bir türlü macun elime bulaşmış görmeden işlemciyi tuttum elimdeki tüm macun işlemciye bulaştı :D

xxYasin71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SavageWarrior

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali Dogan
herkese iyi forumlar işlemcimin altına macun bulaştırdım kolonyalı peçete ile sildim sleepy ile sildim halen daha ışığa tutunca belli oluyor geçmiyor bir türlü macun elime bulaşmış görmeden işlemciyi tuttum elimdeki tüm macun işlemciye bulaştı :D
O da bir şey mi? Ben tecrubeli olmama rağmen işlemciyi sokete düşürdüm. Pinleri eğdim. Sonra cımbızla düzelttim olduğu kadar :)

xxYasin71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O da bir şey mi? Ben tecrubeli olmama rağmen işlemciyi sokete düşürdüm. Pinleri eğdim. Sonra cımbızla düzelttim olduğu kadar :)
2 3 gün önce bunun hakkında konu açtım hocam anakartın üstüne tornavida düşürüp soket pimlerini yamulttum ve düzeltemedim yeni kart aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemciler neden bu kadar ağır üretiliyor anlamadım boyutuna göre ağırlıkları baya fazla

noxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Umut PEKER
Zamanında 5600'e macun bulaştırmıştım, sallamadan kullanmıştım. Hiçbir sorun olmaz.

Top Bottom