herkese iyi forumlar işlemcimin altına macun bulaştırdım kolonyalı peçete ile sildim sleepy ile sildim halen daha ışığa tutunca belli oluyor geçmiyor bir türlü macun elime bulaşmış görmeden işlemciyi tuttum elimdeki tüm macun işlemciye bulaştı 
herkese iyi forumlar işlemcimin altına mecun bulaştırdım elimle yanlışlıkla kolonyalı peçete ile sildim sleepy ile sildim halen daha ışığa tutunca belli oluyor geçmiyor bir türlü
iz kaldı sadece bende bişey olmaz diye düşünüyorum ama korkuyorum bir yandanSorun olmaz
O da bir şey mi? Ben tecrubeli olmama rağmen işlemciyi sokete düşürdüm. Pinleri eğdim. Sonra cımbızla düzelttim olduğu kadarherkese iyi forumlar işlemcimin altına macun bulaştırdım kolonyalı peçete ile sildim sleepy ile sildim halen daha ışığa tutunca belli oluyor geçmiyor bir türlü macun elime bulaşmış görmeden işlemciyi tuttum elimdeki tüm macun işlemciye bulaştı![]()
2 3 gün önce bunun hakkında konu açtım hocam anakartın üstüne tornavida düşürüp soket pimlerini yamulttum ve düzeltemedim yeni kart aldımO da bir şey mi? Ben tecrubeli olmama rağmen işlemciyi sokete düşürdüm. Pinleri eğdim. Sonra cımbızla düzelttim olduğu kadar![]()
hmm iyi ozaman akşam takacağım işlemciyiZamanında 5600'e macun bulaştırmıştım, sallamadan kullanmıştım. Hiçbir sorun olmaz.