Neler Yeni

Ryzen 5 7500f -Msi B650M Gaming Plus WiFi anakart almak mantıklı mı?

Bünyamina

80+ Platinum

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yusuf Gümüş
Evet hocam güzel de acaba hangisi diye arada kaldım şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat performansı bir kenara bıraksak hocam mesela o attığım corsair kasa alınır mı?
3000d güzel kasadır. Parça kalitesi bence güzel. 3 argb ön fan bir normal arka fan ile geliyor. Argb fanların küçük kumanda tarzı kontrolcüsü var. Onu kullanmak istemezsen direkt 3pin anakarta takabilirsin. Kasa ağır ve kaliteli hissettiriyor. İtopyada montaj bölümünde çalışıyorum bu kasalar elimden çok geçiyor :)

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Uğur Çam
3000d güzel kasadır. Parça kalitesi bence güzel. 3 argb ön fan bir normal arka fan ile geliyor. Argb fanların küçük kumanda tarzı kontrolcüsü var. Onu kullanmak istemezsen direkt 3pin anakarta takabilirsin. Kasa ağır ve kaliteli hissettiriyor. İtopyada montaj bölümünde çalışıyorum bu kasalar elimden çok geçiyor :)
Anladım hocam teşekkür ediyorum. 2. Seçenek daha iyi gibi geldi hem anakart kalitesi ve kasanın biraz büyük olmasından dolayı daha ferak olur gibime geldi? Siz olsanız hangi seçeneği seçerdiniz?

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yusuf Gümüş
Anladım hocam teşekkür ediyorum. 2. Seçenek daha iyi gibi geldi hem anakart kalitesi ve kasanın biraz büyük olmasından dolayı daha ferak olur gibime geldi? Siz olsanız hangi seçeneği seçerdiniz?
Zor soru :D a21 plusda çok güzel bir kasa ama maalesef atx desteği yok. Tomahawk alabileceğin en iyi b650 chipsetli anakartlardan birisi. 3000d'de güzel. Bence 3000d ve tomahawk almak daha mantıklı gibi.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Uğur Çam
Zor soru :D a21 plusda çok güzel bir kasa ama maalesef atx desteği yok. Tomahawk alabileceğin en iyi b650 chipsetli anakartlardan birisi. 3000d'de güzel. Bence 3000d ve tomahawk almak daha mantıklı gibi.
Cidden zor hocam. 2. Seçenek daha mantıklı geldi bana da.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yusuf Gümüş
Cidden zor hocam. 2. Seçenek daha mantıklı geldi bana da.
Ben geçen hafta b650m gaming plus wifi aldım. matx anakart. asus a21 plus almayı düşünüyorum. Baya sade, şık ve geniş bir kasa. Asus kaliteside bir başkadır :D. Anakarta yinede çok takılmaya gerek yok bence. ATX anakartlar ile matx anakartlar arasında pek farkda yok günün sonunda aynı işlevi yerine getiriyorlar. Ben bu anakartı alırken mosfetler için yetersiz denmişti. 7500f'i prime95'te teste sokuyorum mosfetlerde en fazla 40-45 derece gördüm buz gibi çalışıyor neredeyse.

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
EmreE
Arkadaşlar 5 ay önce rx6800xt ekran kartı satın aldım lakin şuan da 2019dan kalma hazır sistemimin ekipmanları bulunmakta sistemde a320m-f anakart r5 1600 işlemci ddr4 ram vs vs.
Bende işlemci ve anakart,ram yükseltmek istiyorum. Ryzen 5 7500f ve msi b650m gaming plus anakart düşündüm ancak anakarta vereceğim fiyat işlemciden fazla buda beni huzursuz ediyor acaba o kadar para vermek yerine MSI PRO B650M-B AM5 ve ya Biostar B650MP-E Pro bu tarz daha ucuz anakart almalımıyım?

Çok yükselmiceksen asus prime b650 m k ryzen 5 7500f bide expo destekli 16x2 ya da 8x2 ram al geç

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Uğur Çam
Ben geçen hafta b650m gaming plus wifi aldım. matx anakart. asus a21 plus almayı düşünüyorum. Baya sade, şık ve geniş bir kasa. Asus kaliteside bir başkadır :D. Anakarta yinede çok takılmaya gerek yok bence. ATX anakartlar ile matx anakartlar arasında pek farkda yok günün sonunda aynı işlevi yerine getiriyorlar. Ben bu anakartı alırken mosfetler için yetersiz denmişti. 7500f'i prime95'te teste sokuyorum mosfetlerde en fazla 40-45 derece gördüm buz gibi çalışıyor neredeyse.
Hocam bence asus kasa küçük ve şık duruyor. Ben de çok beğeniyorum. Anakart ise de güzel bence asus tuf b650m gaming plus wifi modeli. Konu açtım bakalım başkaları ne düşünüyor acaba

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yusuf Gümüş
Hocam bence asus kasa küçük ve şık duruyor. Ben de çok beğeniyorum. Anakart ise de güzel bence asus tuf b650m gaming plus wifi modeli. Konu açtım bakalım başkaları ne düşünüyor acaba
Çoğunluk tomahawk önerecektir muhtemelen.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Uğur Çam

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yusuf Gümüş

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Uğur Çam
Hocam naptınız tercih yaptınız mı :D
Yok hocam yapamadım maalesef. Kararım net değil hala ama büyük ihtimalle 2. Seçeneğe gidebilirim. Anakartın üzeceğini sanmıyorum. İşlemci için gayet yeterli ve fazla bile bence. Millet a620 çipsetli anakartlarda çalıştırıyor da bir sıkıntı olmuyor ısı konusundan.

Ysfgms

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yusuf Gümüş
Yok hocam yapamadım maalesef. Kararım net değil hala ama büyük ihtimalle 2. Seçeneğe gidebilirim. Anakartın üzeceğini sanmıyorum. İşlemci için gayet yeterli ve fazla bile bence. Millet a620 çipsetli anakartlarda çalıştırıyor da bir sıkıntı olmuyor ısı konusundan.
Asus anakart ve a21 plus mı ? Asus anakart için diyorsanız evet hocam üzmez kesinlikle. Bende şuan elimdeki anakarta ileride 9800x3d bile takabilirim bir şey olmaz fazla takmaya gerek yok. Gözüne hangisi güzel geliyorsa bence al gitsin :) Bende a21 plus alıcam sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,351
Üyeler
164,824
Son üye
altechas
Top Bottom