Neler Yeni

RYZEN 5 7500F RTX 4060 OYUNLARDA SORUN YAŞANIYOR

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar yeni sistem aldım daha 1 hafta olmadı özellikleri aşağıda yer alıyor bu sistemi 1080P monitörde kullanıyorum GTA 5 FORTNİTE VE STEAM PUBG gibi oyunlar oynadım abide bir FPS düşmesi ve donmalar oluyor örneğin GTA 5 de hiç bir ayara dokunmadan oynadım 140 FPS alırken anlık olarak 60 ve 40 lara indi tanıdığım bir bilgisayarcı darboğaz olduğunu monitör 2K alman lazım yada İşlemciyi veya ekran kartını değiştirmen lazım dedi sizce ne yapmalıyım bu sistemde bunları yaşamam normal mi şimdiden teşekkürler

Ekler

• 184ef153-4e7c-4845-8023-0a0a539465d6.jpeg
    184ef153-4e7c-4845-8023-0a0a539465d6.jpeg
    134.5 KB · Hit: 41

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,697
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Darboğaz olmaz hocam 1080pde söyleyen abi yanlış söylemiş, nvidianın kendi uygulamasını indirip driverları düzgünce kurdunuz mu?

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Y K
bilgisayarcı biryerinden element uydurmuş
o kart zaten 2k kartı değil 1080p için ideal

yeni güncel windows indir
güncel driver'larını indir
sadece gta ve fortnite indir kur başka hiçbirşey kurma
öyle bak bir de

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Melih Baygör
işlemci ısındığından dolayı problem oluyor da olabilir.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Darboğaz olmaz hocam 1080pde söyleyen abi yanlış söylemiş, nvidianın kendi uygulamasını indirip driverları düzgünce kurdunuz mu?
Evet bios güncelledim windows 11 kurdum update ettim ekran kartı driver ve anakarat chispet kurdum
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemci ısındığından dolayı problem oluyor da olabilir.
Genelde sıcaklık 65 lerde geziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisayarcı biryerinden element uydurmuş
o kart zaten 2k kartı değil 1080p için ideal

yeni güncel windows indir
güncel driver'larını indir
sadece gta ve fortnite indir kur başka hiçbirşey kurma
öyle bak bir de
Hocam orada abi telefondan baktı % 44 darboğaz yaşıyorsun dedi strest testleri yapacaklar birde bende kule tipi soğutucu vardı onu takamadım onuda takacaklar masaüstünde bile donma oluyordu

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Melih Baygör
düzgün takamadığın için ısınma problemi var muhtemelen, termal macun kullanmış mıydın?

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yunus Emre Kaplan
düzgün takamadığın için ısınma problemi var muhtemelen, termal macun kullanmış mıydın?
Montajı arkadaşım yaptı bilgisayarcı görünürde montajla ilgili gir sorun yok dedi bu darboğaz oluyor dedi kafam çok karıştı itopya sistemi gönderin bakalım diyor gönderirisem bakmazlar diye korkuyorum

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Y K
fps cihaz çok ısınırsa düşer, gpu ısınacağını zannetmiyorum ama işlemcin ısınıyor olabilir, onun haricinde virüs bulaşmıştır, yazılımsaldır.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yunus Emre Kaplan
fps cihaz çok ısınırsa düşer, gpu ısınacağını zannetmiyorum ama işlemcin ısınıyor olabilir, onun haricinde virüs bulaşmıştır, yazılımsaldır.
Kule tipi soğutucuyu takacaklar bilgisayar öncesinde format attım her şeyi kendim kurdum virüs varsada bu formatla gitmiş midir

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Y K
Kule tipi soğutucuyu takacaklar bilgisayar öncesinde format attım her şeyi kendim kurdum virüs varsada bu formatla gitmiş midir

tabi gitmiştir, kule tipini taktır sonrasında yorumunu bekliyorum, beni etiketle.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yunus Emre Kaplan
tabi gitmiştir, kule tipini taktır sonrasında yorumunu bekliyorum, beni etiketle.
Hocam bilgisayarcı ben gerekli testleri yaparım eğer işlemcinde veya farklı bir parçada sorun varsa buna ben müdahale edemem ürün gararantili garantiye bir zarar olmasın dedi ben zaten kule tipi soğutucu takılmasını ve gerekli testlerin yapılmasını istemiştim format atmayın birde oyunlara girin test yapın dedim ben parçaları sayarken adam direkt darboğaz oluyor 2K monitör al dedi sizde bu bilgisayarcıya güvenmeyin mi yorumlarıda gayet iyidi

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Y K
Hocam bilgisayarcı ben gerekli testleri yaparım eğer işlemcinde veya farklı bir parçada sorun varsa buna ben müdahale edemem ürün gararantili garantiye bir zarar olmasın dedi ben zaten kule tipi soğutucu takılmasını ve gerekli testlerin yapılmasını istemiştim format atmayın birde oyunlara girin test yapın dedim ben parçaları sayarken adam direkt darboğaz oluyor 2K monitör al dedi sizde bu bilgisayarcıya güvenmeyin mi yorumlarıda gayet iyidi

1080p'lik bilgisayara 2k monitör demesinden belli işi bilmediği, o adama güvenme, açık ve net, sen diyorsun ki fps bir anda 40 lara düşüyor, düşmemesi gerek, en fazla 80-90 olması gerek yoğun sahnelerde en yüksek ayarlarda, ki 4060 da gta kaldırmayacak değil sonuçta, imkan varsa garantiye gönder ki garanti dışı kalmasın, başka çare kalmadıysa

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yunus Emre Kaplan
1080p'lik bilgisayara 2k monitör demesinden belli işi bilmediği, o adama güvenme, açık ve net, sen diyorsun ki fps bir anda 40 lara düşüyor, düşmemesi gerek, en fazla 80-90 olması gerek yoğun sahnelerde en yüksek ayarlarda, ki 4060 da gta kaldırmayacak değil sonuçta, imkan varsa garantiye gönder ki garanti dışı kalmasın, başka çare kalmadıysa
Anladım hocam daha önce gaming gen tr den sistem aldım şansıma aynı sorunları yaşadım üründe sorun yok diyip geri göndermişlerdii ama hala devam ediyordu iade olmaz dediler bir sinirle satmıştım itopyada aynı şeyiymapar diye korkuyorum inceleyeceğiz diyiptr kasa köşede bir yerde durup incelemeden gönderirler diye korkuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,675
Üyeler
166,056
Son üye
Akielizo
Top Bottom