Neler Yeni

RYZEN 5 7500F RTX 4060 OYUNLARDA SORUN YAŞANIYOR

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yunus Emre Kaplan
1080p'lik bilgisayara 2k monitör demesinden belli işi bilmediği, o adama güvenme, açık ve net, sen diyorsun ki fps bir anda 40 lara düşüyor, düşmemesi gerek, en fazla 80-90 olması gerek yoğun sahnelerde en yüksek ayarlarda, ki 4060 da gta kaldırmayacak değil sonuçta, imkan varsa garantiye gönder ki garanti dışı kalmasın, başka çare kalmadıysa
Hocam bilgisayarcı aradı bir kaç bios ayarları yaptık sana Microsoft hesabın için kod gelecek bize kod söyle dedi stok fan taktık işlemci 70 - 80 dereceyi görüyor buna iyi diyor GTA 5 de sabit 60 FPS alman lazım vysnc açınca mı kapatınca mı tam anlamadım sapıtıyor dedi FPS 60 geçince takılmalar oluyor sabit 60 FPS oyna dedi direkt itopya ile mi görüşsem

Son düzenleme:

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Y K
Hocam bilgisayarcı aradı bir kaç bios ayarları yaptık sana Microsoft hesabın için kod gelecek bize kod söyle dedi stok fan taktık işlemci 70 - 80 dereceyi görüyor buna iyi diyor GTA 5 de sabit 60 FPS alman lazım vysnc açınca mı kapatınca mı tam anlamadım sapıtıyor dedi FPS 60 geçince takılmalar oluyor sabit 60 FPS oyna dedi direkt itopya ile mi görüşsem

sen direkt itopya ile görüş evet, bir problem var, öyle olmaması gerek

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yunus Emre Kaplan
sen direkt itopya ile görüş evet, bir problem var, öyle olmaması gerek
Hocam sizlere son bir şey sormak istiyorum bilgisayarcı beni aradı monitör ekranı 180 HZ çekmişsin doğru ama GTA 5 60 HZ sabit bırakmışsın o yüzden FPS 140 lardan 40 lara düşüyordu dedi böyle gir şey olabilir mi oyun ayarlarından 60 HZ yükselttim oyunda şuan donma olmuyor dedi birde kule tipi soğutucu ile sıcaklıklar 30 - 40 arası olmuş tabi ben daha teslim almadım ama aldığım zaman size yine değerleri yazsam bana yardımcı olabilir misiniz gerçekten hiç anlamıyorum

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
916
İsim
Y K
Hocam sizlere son bir şey sormak istiyorum bilgisayarcı beni aradı monitör ekranı 180 HZ çekmişsin doğru ama GTA 5 60 HZ sabit bırakmışsın o yüzden FPS 140 lardan 40 lara düşüyordu dedi böyle gir şey olabilir mi oyun ayarlarından 60 HZ yükselttim oyunda şuan donma olmuyor dedi birde kule tipi soğutucu ile sıcaklıklar 30 - 40 arası olmuş tabi ben daha teslim almadım ama aldığım zaman size yine değerleri yazsam bana yardımcı olabilir misiniz gerçekten hiç anlamıyorum

özelden ulaşın bana tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,370
Üyeler
164,826
Son üye
ssdyardim
Top Bottom