DDR5 Ve İyi Bir sistem olursa sevinirim bütçeyi 2 3 k aşabilirim
Çok teşekkürler reis kasayı beyaz alsam nasıl durur ?HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Özelleştirme Kısmından
ASUS EX-B650M-V7 AMD B650 AM5 DDR5 6400 mATX ANAKART
PowerColor Fıghter RX 7700XT 12G-F/OC 12GB
AGI 1 TB NVMe M.2 SSD
Deep Cool PF600W 80+ Güç Kaynağı
Deepcool AK400 Zero Dark Işlemci Soğutucu
33.944,79 TL
para senin keyif senin paran yetiyorsa niye olmasınÇok teşekkürler reis kasayı beyaz alsam nasıl durur ?
soğutucuyu ayrı alırsan daha iyi olur sinejide ak400 dijital 1299tl filandıteşekkürler reis kasayı beyaz alsam nasıl durur ?
zaten bu sitede 1300 ekliyor dikkatli bakınsoğutucuyu ayrı alırsan daha iyi olur sinejide ak400 dijital 1299tl filandı
Beyaz kasa içindekilerle kötü durur mu diye dedimzaten bu sitede 1300 ekliyor dikkatli bakın
durur anakartı x670-p csm ve gene ona uygun yolda düzenlemen lazımBeyaz kasa içindekilerle kötü durur mu diye dedim
Neyse çok sağolasın kral son sorum kasa iyi mi değiştirebileceğim çok fiyat koymadan daha iyisi varmı?durur anakartı x670-p csm ve gene ona uygun yolda düzenlemen lazım
zaten bütçeni gereginden fazla aştık yapacak bir şey yok dedigim şekilde özelleştir tamamNeyse çok sağolasın kral son sorum kasa iyi mi değiştirebileceğim çok fiyat koymadan daha iyisi varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
marka everest olanı
Tamamdır çok teşekkür ederimzaten bütçeni gereginden fazla aştık yapacak bir şey yok dedigim şekilde özelleştir tamam
Ordaki daha iyi dijital burdaki düzzaten bu sitede 1300 ekliyor dikkatli bakın
anladım kişi sogutucu takmayı vs bilmiyor ise buradan da alabilir pek fark olucagını düşünmüyorum sonuçta adamlar montajını yapıp gönderiyor ugraşmayacak alan kişiOrdaki daha iyi dijital burdaki düz