Neler Yeni

ryzen 5 7500f soğutamıyorum

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
mustafa bayrak
işlemciyi yeni aldım ddr5 sısteme gectım eskı kullandıgım perfan 120 h hava sogutucum var bunu taktım ama işlem yaparken 75 80 dereceye cıkıyor bunu nasıl sogutabilirim olmazsa sıvı sogutma önerilerinize açığım ffazla pahalı olmayacak şekilde worldkart peşin fiyatına 3 veya 6 taksit olabilir

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Emre
Discord
necromancerr
işlemciyi yeni aldım ddr5 sısteme gectım eskı kullandıgım perfan 120 h hava sogutucum var bunu taktım ama işlem yaparken 75 80 dereceye cıkıyor bunu nasıl sogutabilirim olmazsa sıvı sogutma önerilerinize açığım ffazla pahalı olmayacak şekilde worldkart peşin fiyatına 3 veya 6 taksit olabilir
Hocam 75-80 çok kötü bi değer değilki Kasanın bulunduğu yer ortam sıcaklığı hava sirkülasyonu hepsi etkiler sıcaklığı

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
perfan 120 h yetmesi lazım aslında, düzgün taktığınıza eminmisiniz ? Ve macunu düzgün sürdüğünüze ?

Bide macun kalitelimi o önemli.

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
mustafa bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
perfan 120 h yetmesi lazım aslında, düzgün taktığınıza eminmisiniz ? Ve macunu düzgün sürdüğünüze ?

Bide macun kalitelimi o önemli.
https://www.hepsiburada.com/coolerm...15m-r2-1-5-gram-thermal-macun-pm-HB00000NA4GU BUNU KULLANIYORUM DÜZGÜNCE SÜRDÜM HEP BUNU KULLANIYORUM
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 75-80 çok kötü bi değer değilki Kasanın bulunduğu yer ortam sıcaklığı hava sirkülasyonu hepsi etkiler sıcaklığı
HOCAM BANA COK GELİIYO SICAKLIK TAKINTIM VAR DÜŞÜRMEM LAZIM BİDE KASAM GAYET SERİN ZOKO MARKA KASA HAVA AKIŞI GÜZEL

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Emre
Discord
necromancerr
https://www.hepsiburada.com/coolerm...15m-r2-1-5-gram-thermal-macun-pm-HB00000NA4GU BUNU KULLANIYORUM DÜZGÜNCE SÜRDÜM HEP BUNU KULLANIYORUM

HOCAM BANA COK GELİIYO SICAKLIK TAKINTIM VAR DÜŞÜRMEM LAZIM BİDE KASAM GAYET SERİN ZOKO MARKA KASA HAVA AKIŞI GÜZEL
Hocam ortam sıcaklığı nasıl kasanın konumlandırması nasıl benim arkadaşımdada 7500f var kasa çok sıkış tıkış bi yerde sirkülasyon sıfıra yakın nerdeyse odada küçük ve sıcak 77 derecede Le500 sıvı soğutma kullanıyor o

mustafabayrak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
mustafa bayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ortam sıcaklığı nasıl kasanın konumlandırması nasıl benim arkadaşımdada 7500f var kasa çok sıkış tıkış bi yerde sirkülasyon sıfıra yakın nerdeyse odada küçük ve sıcak 77 derecede Le500 sıvı soğutma kullanıyor o
valla bilmıyorum i5 11400f kullanıyodum aynı şeylerı onada yaptım işlemleri o mesela oyunlarda 50 derecenın üstüne cıkmazdı ama bu öyle olmadı sıvı sogutma alcaz ozaman buna :)

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,312
İsim
Emre
Discord
necromancerr
valla bilmıyorum i5 11400f kullanıyodum aynı şeylerı onada yaptım işlemleri o mesela oyunlarda 50 derecenın üstüne cıkmazdı ama bu öyle olmadı sıvı sogutma alcaz ozaman buna :)
Hocam 11400f daha çok ısınır düzgün taktığınıza eminmisiniz acaba kule tipini

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Erdem çay
Sanırım bir yerde sıkıntı var komple söküp tekrar montajlayın

Sonra sıvı soğutma alırsınız 11400f daha çok ısınan işlemci çünkü

kylenix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mert Efe
sıvı soğutma almana gerek yok deep cool ag 400 ya da bütçe iyiyse thermalright assain pearless çok iyi bir performans sağlar

evet düzgün taktı benım bilader pc işinden anlıyor yani şüphem yok okonuda
bende i5 11400f var daha fazla ısınıyor bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Celil Emre Danişmant
Perfan'a göre sıcaklık normal. Daha üst seviye bir soğutmaya geçmedikçe daha iyi soğutmazsınız.

ThE LoSt

80+ Gold
Değerlerde bir sorun görünmüyor ama dahasını istiyorsanız alttaki ürünü edinin çoğu giriş seviye sıvı soğutucudan daha iyidir.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
sıvı soğutma almana gerek yok deep cool ag 400 ya da bütçe iyiyse thermalright assain pearless çok iyi bir performans sağlar

bende i5 11400f var daha fazla ısınıyor bu arada
Perfan , 214xtyle aynı soğutucu ag400 de yaklaşık aynı performansı verir en az peerless assasin alması lazım

Top Bottom