Stok soğutucu soğutmuyor gibi bişey bence erkenden alın bir de illaki sıvı soğutucu gerekmiyor iyi bir kule tipi yeterli olurhazır sistem almayı dusunuyorum şuan işlemci soğutucu ıcın ekstra bütçem yok bekleyip ilerliyen zaman içerisinde sıvı soğutma alsam daha mantıklı olurmu
Mark/Model : Ryzen5 7500f
Kule tipi fan yeterli ama ilerisi için sıvı soğutma da alabilirsinhazır sistem almayı dusunuyorum şuan işlemci soğutucu ıcın ekstra bütçem yok bekleyip ilerliyen zaman içerisinde sıvı soğutma alsam daha mantıklı olurmu
bütçe okdr arada bir rakamkı ekleyebilsem şuan eklerdimStok soğutucu soğutmuyor gibi bişey bence erkenden alın bir de illaki sıvı soğutucu gerekmiyor iyi bir kule tipi yeterli olur
ilerliyen süreç içinde net alırım sıvı sogutma o yuzden bı sorıyım dedımKule tipi fan yeterli ama ilerisi için sıvı soğutma da alabilirsin
Şimdi alman gerekmez eğer sorun yok diyorsan
Amd işlemciler performanslı olmasının yanında stok soğutucu yetersiz kalıyor en kısa zamanda sıvı soğutucu almanı tavsiye ederimhazır sistem almayı dusunuyorum şuan işlemci soğutucu ıcın ekstra bütçem yok bekleyip ilerliyen zaman içerisinde sıvı soğutma alsam daha mantıklı olurmu