Neler Yeni

RYZEN 5 7600 ANAKART ÖNERİSİ

XaRaS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ARAS

AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz​

ANAKART ÖNERİSİ İSTİYORUM !!İCEBLADE KASA!!

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Melih Baygör

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
A B

AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz​

ANAKART ÖNERİSİ İSTİYORUM !!İCEBLADE KASA!!
Bütçene bağlı tavsiye verebiliriz. 7600 için piyasadaki her AM5 anakart olur. Overclock yapacaksan bunu da bilmemiz gerek.
Donanım olarak iyi, yazılım olarak rezil bir anakart. Colorful B450 lerde de bir süre güncelleme getirdi sonra yallah diyip dımdızlak bıraktı.

XaRaS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ARAS
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçene bağlı tavsiye verebiliriz. 7600 için piyasadaki her AM5 anakart olur. Overclock yapacaksan bunu da bilmemiz gerek.

Donanım olarak iyi, yazılım olarak rezil bir anakart. Colorful B450 lerde de bir süre güncelleme getirdi sonra yallah diyip dımdızlak bıraktı.
varmı farklı öneriniz :D

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
A B
varmı farklı öneriniz :D
Söz konusu marka adları olunca pahalı oluyor. Ben şu modeli tercih ederdim malum AMD driver ları güncelliyor.
Şuradan karşılaştırabilirsin aklına takılan modeli.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Melih Baygör

ne gibi drivera ihtiyaç duyuyorsunuz? anakartım asus olmasına rağmen kendi sitesindeki driverlar çoğunlukla güncel olmuyor veya geç yükleniyor. windows veya üretici kimse(intel,realtek) onun sitesinden driver bulabiliyorum ben. bahsettiğiniz bios ise asus daha sık aralıkla güncelleme yapıyor olabilir. colorful kullanmadım.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
A B
ne gibi drivera ihtiyaç duyuyorsunuz? anakartım asus olmasına rağmen kendi sitesindeki driverlar çoğunlukla güncel olmuyor veya geç yükleniyor. windows veya üretici kimse(intel,realtek) onun sitesinden driver bulabiliyorum ben. bahsettiğiniz bios ise asus daha sık aralıkla güncelleme yapıyor olabilir. colorful kullanmadım.
Farklı forumlarda "ZalımFerguson" un deneyimlerine göre konuşuyorum. Bende Colorful anakart kullanmıyorum / zorunda kalmadıkça kullanmam.
Dediğine göre en tepe model anakartlarına bile Bios güncellemesi seyrek geliyor. Upgrade edeceği zaman pürüz olabilir diye Colorful anakartlarda yazılım tarafının sakat olabileceğini belirttim. Maksat çıkıntılık yapmak değil yanlış anlama.
Donanım tarafında ağız sulandırıyor o kısma katılıyorum. Cherry marka arabalar gibi işte donanım ile lanse ediyorlar da arka planı öyle değil maalesef.
[Colorful GPU ları için laf meclisten dışarı. Onlar çok iyi]

Top Bottom