Bütçene bağlı tavsiye verebiliriz. 7600 için piyasadaki her AM5 anakart olur. Overclock yapacaksan bunu da bilmemiz gerek.AMD Ryzen 5 7600 Altı Çekirdek 3.80 GHz
ANAKART ÖNERİSİ İSTİYORUM !!İCEBLADE KASA!!
Donanım olarak iyi, yazılım olarak rezil bir anakart. Colorful B450 lerde de bir süre güncelleme getirdi sonra yallah diyip dımdızlak bıraktı.![]()
COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 DDR5 7600Mh mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
varmı farklı önerinizBütçene bağlı tavsiye verebiliriz. 7600 için piyasadaki her AM5 anakart olur. Overclock yapacaksan bunu da bilmemiz gerek.
Donanım olarak iyi, yazılım olarak rezil bir anakart. Colorful B450 lerde de bir süre güncelleme getirdi sonra yallah diyip dımdızlak bıraktı.
Söz konusu marka adları olunca pahalı oluyor. Ben şu modeli tercih ederdim malum AMD driver ları güncelliyor.varmı farklı öneriniz![]()
ne gibi drivera ihtiyaç duyuyorsunuz? anakartım asus olmasına rağmen kendi sitesindeki driverlar çoğunlukla güncel olmuyor veya geç yükleniyor. windows veya üretici kimse(intel,realtek) onun sitesinden driver bulabiliyorum ben. bahsettiğiniz bios ise asus daha sık aralıkla güncelleme yapıyor olabilir. colorful kullanmadım.Bütçene bağlı tavsiye verebiliriz. 7600 için piyasadaki her AM5 anakart olur. Overclock yapacaksan bunu da bilmemiz gerek.
Donanım olarak iyi, yazılım olarak rezil bir anakart. Colorful B450 lerde de bir süre güncelleme getirdi sonra yallah diyip dımdızlak bıraktı.
Farklı forumlarda "ZalımFerguson" un deneyimlerine göre konuşuyorum. Bende Colorful anakart kullanmıyorum / zorunda kalmadıkça kullanmam.ne gibi drivera ihtiyaç duyuyorsunuz? anakartım asus olmasına rağmen kendi sitesindeki driverlar çoğunlukla güncel olmuyor veya geç yükleniyor. windows veya üretici kimse(intel,realtek) onun sitesinden driver bulabiliyorum ben. bahsettiğiniz bios ise asus daha sık aralıkla güncelleme yapıyor olabilir. colorful kullanmadım.
varmı farklı öneriniz![]()