Ryzen 5 7600 işlemci de sorun olup olmadığını nasıl anlarım?

az w çekiyor işlemci dedi arkadaş ben de 76nın üstüne çıkmıyor occt testin de işlemci, kafam karıştı vallahi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam arkadaş 110w çekebiliyor diyor ben de 76nın üstüne çıkmıyor şimdi sorun besleme ilgili diyor, kafam iyice karıştı ya.
Anakartın zayıf o anakart ile zaten işlemciyi zorlayamazsın overclock yetenekleri dahi fabrikasyon kısıtlıdır.

Anakartın zayıf o anakart ile zaten işlemciyi zorlayamazsın overclock yetenekleri dahi fabrikasyon kısıtlıdır.
Yani olması gerektiği gibi mi bir sorun yok değil mi, şimdi arkadaş öyle diyince sorun mu var diye, şüphelenmedim değil.

abdullah abinin sistem videosunda da 65-67 arası watt çekiyor işlemci ama 7500f ile.

gow 75 watt çekmiş cyberpunk 79 görmüş wat

az w çekiyor işlemci dedi arkadaş ben de 76nın üstüne çıkmıyor occt testin de işlemci, kafam karıştı vallahi.

Hocam arkadaş 110w çekebiliyor diyor ben de 76nın üstüne çıkmıyor şimdi sorun besleme ilgili diyor, kafam iyice karıştı ya.
kardeşim işlemcide sorun yok için rahat olsun tamam anakart ve ram değişimi olursa tam performansı alırsın

kardeşim işlemcide sorun yok için rahat olsun tamam anakart ve ram değişimi olursa tam performansı alırsın
onu da yapmam mümkün değil şu anda fps droplar bundan dolayı mıdır ?

hocam b650m s2h için 1000tl fark ödemiştim a620m-h daha mı iyi anakartımdan?

fps dropları yediğin oyunu aç oyun kaydı al amd sowftware den msi afterburner kullanıyor musun ordan bakalım senin fps droplara nedir ne değildir diye

fps dropları yediğin oyunu aç oyun kaydı al amd sowftware den msi afterburner kullanıyor musun ordan bakalım senin fps droplara nedir ne değildir diye
Tamamdır atıyorum şimdi kayıt alıp. Msi afterburner kullanıyorum.

hocam b650m s2h için 1000tl fark ödemiştim a620m-h daha mı iyi anakartımdan?
sendeki daha iyi

O zaman 7500f nasıl video da 110w alıyor ona kafam karıştı
o anlık olarak bir değerde yanlışlık olmuştur 110w çekemez çekse en fazla 85 olmalı seninle alakası ne bu durumun sen 5 7600 kullanıyorsun

o anlık olarak bir değerde yanlışlık olmuştur 110w çekemez çekse en fazla 85 olmalı seninle alakası ne bu durumun sen 5 7600 kullanıyorsun
o da doğru hocam, zaten işin garip tarafı ooct testin de hep 76.7 de takılı kalıyor ne 1 aşağı ne 1 yukarı.

Hocam bakın şimdi 0.1 değeri 22ye düşünce benim ekranım da takılıp geliyor oyun hep öyle bazı oyunlar da %5 %9 a kadar düşüyordu.

Son düzenleme:
o da doğru hocam, zaten işin garip tarafı ooct testin de hep 76.7 de takılı kalıyor ne 1 aşağı ne 1 yukarı.

Hocam bakın şimdi 0.1 değeri 22ye düşünce benim ekranım da takılıp geliyor oyun hep öyle bazı oyunlar da %5 %9 a kadar düşüyordu.

Kardeşim bu değerlerde herhangi bir drop oluşmuyor değerler stabil senin sorun ekranında olabilir ya da kablo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,849
Üyeler
183,477
Son üye
VidaMia
Geri