Ryzen 5 7600 İşlemcim 75 Derece Sıcaklığa Ulaşıyor

Reaksiyon skoru
29
thermalright 240mm sıvı soğutma ve bitfenixin akvaryum kasası var sıvı soğutma dahil 6 fan var ve biri egzoz şekilde işlemcim 7600 ekran kartım 5070 daha yeni aldım ay olmadı işlemci mafia gibi oyunlarda 70i geçiyor boşta 55 fln bu normal mi

cok normal hocam bende de 7600x var az once occt testınde 145w cıktı. ıslemcı ustunde 360mm sıvı sogutma olmasına ragmen 95 derecelerı gordum o yuzden normal yanı bır de akvaryum kullanıyorsunuz markası da kaliteli değil muhtemelen fanları da kalıtesızdır o yuzden 70 bu havalarda cok normal

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
thermalright 240mm sıvı soğutma ve bitfenixin akvaryum kasası var sıvı soğutma dahil 6 fan var ve biri egzoz şekilde işlemcim 7600 ekran kartım 5070 daha yeni aldım ay olmadı işlemci mafia gibi oyunlarda 70i geçiyor boşta 55 fln bu normal mi
Akvaryum kasaların cfmi 35 40 cfm arasındadır bilindik marka normal kasaların fanları ise 60 80 cfm arasındadır buda hava akışında 2 kat farka yol açar sirkülasyon kötüyse kasada yapacağın çokta bir şey yok ısınır ki yaz ayındayız normal evde klima yoksa yapacak pekte bir şey yok

Havalar sıcak değerler normal .Bios üzerinden pbo ayarlarını yapıp amd ryzen master uygulamasıyla testte sokup ayarları kaydettiğinizde ortalama 10 derece düşüş oluyor kullanım videoları mevcut . farklı bilgisayarlarda da denedim hep işe yaradı .

Son düzenleme:
Çok iyi değil sıcaklık ama kasa yapına bağlı olarak değişiklik gösterir sıcaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama anormal bir sıcaklık değil bu dostum bende aynı işlemci kullanıyorum önde 3 fan arkada 1 egsoz var mevcut işlemci soğutucum Asassins Kong 120Se tek fanlı max 85 lere fırlıyor oyun oynarken yakın zamanda soğutucuyu degistircem kasanın üzerine sığmıyor sigsa gidip 360 lık LCD ekranlı soğutucusunu alcam sığmıyor mecbur frost commender falan alcam ki cfm değeri çok iyi en kral kule tipi soğutucu bana göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,286
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri