Neler Yeni

Ryzen 5 7600 Wraith Prism

Eren AliK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Ali
Merhaba bilgisayarımda işlemci ve anakart güncellemek istiyorum ryzen 5 7600 alacağım bunun için ama kutusundan çıkan wraith stehalth çok performanssız bir soğutma bende soğutucu bakarken şu linki gördüm:
wraith prism de eskiden beri çok sevdiğim bir soğutmadır sadece tek korkum am5 soket uyumluluğu olmama ihtimali. Sizce bu alınır mı? alınırsada am5 soket uyumluluğu var mıdır?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,897
İsim
Selim
Merhaba bilgisayarımda işlemci ve anakart güncellemek istiyorum ryzen 5 7600 alacağım bunun için ama kutusundan çıkan wraith stehalth çok performanssız bir soğutma bende soğutucu bakarken şu linki gördüm:
wraith prism de eskiden beri çok sevdiğim bir soğutmadır sadece tek korkum am5 soket uyumluluğu olmama ihtimali. Sizce bu alınır mı? alınırsada am5 soket uyumluluğu var mıdır?
En kötü kule tipi soğutucu stok soğutuculardan bile daha iyidir ayrıca linkte ki soğutucu bende boşta var kullanmıyorum performansı berbat en iyisi bu fiyatlara kule tipi soğutucu alın sıvı sogutucularla yarışır performans olarak 👌

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Dr Luciano
uyar ama bu paraya thermalright kule soğutucu al...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,459
Üyeler
166,540
Son üye
-erdem
Top Bottom