biosta güç limitini arttırarak işlemciyi max ısıda max performansta çalışmasını sağlıcak ayarlar mevcut onun ihtimalini hesaplayarak sordum, yük altında değilken serin çalışıp yük altına girince 95lere vurması kulağa ya pompa sorunu yada yazılımsal güç sorunu gibi geliyor.yazılımsal bir sorun değil hocam aynısını 7500fte yaşadım ama hava soğutmayla. csyi açınca 95lere çıkıyordu hemen. soğutucuyu tekrar montajlayıp macunu biraz azalttım sorunu çözdüm. sıvı soğutmada nasıl bir problem olabilir bilmiyorum ama pbo güç ayarı falan bunlar alakasız hiçbir şekilde 95 görmemesi lazım özellikle sıvı soğutucuyla. boştaki derece normal ama aniden 95e çıkması kabul edilemez. biosu sıfırlayın montajı tekrar yapın kendiniz düzgünce. pbo ayarı yapmadan deneyin düzelmemişse sorun anakart işlemci soğutma bu üçünden biri bence. ben bu dediklerimi yaptım aniden 95 sorununu çözdüm ama sıcaklıklar yine normalin üstündeydi pbo ayarı yapıp yük altında 70lere indirdim
incehesap en az 2 yıl garanti diyor 1 ay felan kalmış sanırım bilgisayarcıdan gelince gönder direkt sorun çözülmezse09.06.2023 te almışım hocam dfs tray nedir
umarım çözülür yoksa biraz daha bekliyecek kardeşim çocuğa pc bırakak dedik nerelere geldikbiosta güç limitini arttırarak işlemciyi max ısıda max performansta çalışmasını sağlıcak ayarlar mevcut onun ihtimalini hesaplayarak sordum, yük altında değilken serin çalışıp yük altına girince 95lere vurması kulağa ya pompa sorunu yada yazılımsal güç sorunu gibi geliyor.
incehesap en az 2 yıl garanti diyor 1 ay felan kalmış sanırım bilgisayarcıdan gelince gönder direkt sorun çözülmezse
biosta güç limitini arttırarak işlemciyi max ısıda max performansta çalışmasını sağlıcak ayarlar mevcut onun ihtimalini hesaplayarak sordum, yük altında değilken serin çalışıp yük altına girince 95lere vurması kulağa ya pompa sorunu yada yazılımsal güç sorunu gibi geliyor.
incehesap en az 2 yıl garanti diyor 1 ay felan kalmış sanırım bilgisayarcıdan gelince gönder direkt sorun çözülmezse
sen yinede incehesaba gönder bilgisayarı belki inisiyatif alıp değiştirirler garanti olmasa bile ama sitelerinde en az 2 yıl yazmışlar belki hala kapsıyordurumarım çözülür yoksa biraz daha bekliyecek kardeşim çocuğa pc bırakak dedik nerelere geldik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
6k gircek glb
yemin ediyom 1 haftadır uğraşıyom anakartta sıkıntı var diye en azından kardeşime düzgün pc bırakıyım kendime yeni mühendislik için pc toplucaktım 5080 li anakart geldikten sonra olmaya başladı2 yıldır kullanıyorsanız sorun işlemcide değil bence o zaman
toplama pc ya çoğu ürün 2 3 yıl garantisi var o hesap demişlerdir hazır olsaydı örneğin monster fln olaydı dediğin doğruydusen yinede incehesaba gönder bilgisayarı belki inisiyatif alıp değiştirirler garanti olmasa bile ama sitelerinde en az 2 yıl yazmışlar belki hala kapsıyordur
kasanın fotosu varmı bakalım biyemin ediyom 1 haftadır uğraşıyom anakartta sıkıntı var diye en azından kardeşime düzgün pc bırakıyım kendime yeni mühendislik için pc toplucaktım 5080 li anakart geldikten sonra olmaya başladı
işte hazır sistem olarak satılıyor ya incehesap belki garanti sağlar toplu garanti mantığı veya bilgisayarcının çözemediğini onlarda çözebiliryemin ediyom 1 haftadır uğraşıyom anakartta sıkıntı var diye en azından kardeşime düzgün pc bırakıyım kendime yeni mühendislik için pc toplucaktım 5080 li anakart geldikten sonra olmaya başladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
toplama pc ya çoğu ürün 2 3 yıl garantisi var o hesap demişlerdir hazır olsaydı örneğin monster fln olaydı dediğin doğruydu
şuanda elimde değil hocam akşama doğru alırsam ve sorun düzelmemişse ki büyük ihtimalle yapamıcaklar en az adam kadar bilgim vardı atarım fotosunukasanın fotosu varmı bakalım bi
bakalım be hocam umarım senin dediğin gibidir.işte hazır sistem olarak satılıyor ya incehesap belki garanti sağlar toplu garanti mantığı veya bilgisayarcının çözemediğini onlarda çözebilir