Ne indirimi var tam olarak o siteler kredi kartı puanın falan mı var yoksatüh be keşke n11 hepsiburada da falan olsaydı direk alırdım 2150 TL ye of of
Ne indirimi var tam olarak o siteler kredi kartı puanın falan mı var yoksatüh be keşke n11 hepsiburada da falan olsaydı direk alırdım 2150 TL ye of of
Ryzen ile oldukça önemli bir çıkış elde eden AMD, Ryzen Pro serisi işlemcilerle yeniden karşımızda. Ryzen Pro, adından da anlaşılabileceği gibi profesyonel kullanıcılara yönelik. Bu işlemciler genel kullanıcıya değil, bilgisayar gücüne iş amaçlı ihtiyaç duyan kullanıcıların çalışma istasyonlarına yönelik tasarlanmış.3 Tem 2017onuda araştırıp siz öğrenin.
Bu cümlenden sonra hesabını silmen gerekiyor aslında. Forum amacına aykırı cümleler kuruyorsun.işte akıllı adam orada verdiğim "pro olanın alınmaması" gerektiği bilgisini hafızaya atar ve araştırır, boş adamlarda araştırmak armut piş ağzıma düş der...
Hocam düz 5600g ile 5500 arasında nasıl bir fark varCpu performansı 5500 ile denk. B450 yi ucuza getirirseniz düzülür. (3060ti 6700xt sınır gpular)
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirim var oralarda
Bizde sana sorduk zaten neden alınmaması gerektiğini belki de senin işine gelmiyor pro modeliişte akıllı adam orada verdiğim "pro olanın alınmaması" gerektiği bilgisini hafızaya atar ve araştırır, boş adamlarda kimsenin söylemediğ bu değerli bilgiyi araştırmak yerine armut piş ağzıma düş der...
Dostum burada insanlar bildiklerini bilmeyenlere söyler adı üstünde forum biz başkalarına destek olunca veya onlar bize destek olunca bir şey beklemiyor zatenBen söylemesem alınmaması gerektiğini biliyor muydunuz bilmiyordunuz o bilgiyi verdiğime sevinin, gerisinide siz araştırın, her bilgiyi bedavadan beklemeyin.
Bakın bakalım amd neden bazı cpu ları pro diye satıyor ve bu özelikler oyunlarda ne gibi dezavantajlar yaratıyor.
Gerçi bilmeyede gerek yok arakadaş video atmış orada zaten neden alınmaması gerektiği gözüküyor.
işte o güvenlik sağlaması için pro cpulara eklenen ekstra layerlar latencyi vs. nasıl etkiliyor bir araştırın bakalım, sonrada "aaaa 5600g nasıl 5650g'den daha performanslı" diye şaşımazsınız.Bizde sana sorduk zaten neden alınmaması gerektiğini belki de senin işine gelmiyor pro modeli
Ayrıca Ryzen Pro modellerinin normal Ryzen lerden tek farkı daha güvenlikli ve uzun ömürlü işlemciler bu yüzden genellikle özel şirketler tarafından kullanılır
evet, bu boş bilgi kimsenin bir işine yaramayacak sen o kafanı boşa yormaişte akıllı adam orada verdiğim "pro olanın alınmaması" gerektiği bilgisini hafızaya atar ve araştırır, boş adamlarda kimsenin söylemediğ bu değerli bilgiyi araştırmak yerine armut piş ağzıma düş der...
hayır birde ilk sayfada zaten video atılmış orada pro olanın alınmaması gerektiği grafik okuma bilginiz varsa gözüküyor onuda mı izlemediniz.
zaten ben pro alınmaz bilgisni verdim, benden başka bu bilgiyi veren varmıydı? İlk sayfada atılan videoda söylediğimin doğru olduğu kanıtlamış.Dostum burada insanlar bildiklerini bilmeyenlere söyler adı üstünde forum biz başkalarına destek olunca veya onlar bize destek olunca bir şey beklemiyor zaten
Dediğin sadece oyunda geçerli olur oda çok az zaten ama sen oyun odaklı düşündüğün için farkına varamıyorsun muhtemelen. 3 5 mesaj önce başka bir arkadaşa cevap yazdım git onu bir oku.işte o güvenlik sağlaması için pro cpulara eklenen ekstra layerlar latencyi vs. nasıl etkiliyor bir araştırın bakalım, sonrada "aaaa 5600g nasıl 5650g'den daha performanslı" diye şaşımazsınız.
kimsenin senin donanım bilgine ihtiyacı yok. uzatma konuyuzaten ben pro alınmaz bilgisni verdim, benden başka bu bilgiyi veren varmıydı? İlk sayfada atılan videoda söylediğimin doğru olduğu kanıtlamış.
gerisinide siz araştırın her şey armut piş ağzıma düş olmuyor ve size açıklamak zorundada değilim bu bilgiyi öğrendiğinize sevinin, sizin amacınız üzüm yemek degil bağcıyı dövmek, sonrada neden donanım bilginiz asla gelişmiyor...
Hocam donanım bilginiz bu kadar yüksekse böyle yerlerde zamanınızı harcamaya gerek yok iyi günlerzaten ben pro alınmaz bilgisni verdim, benden başka bu bilgiyi veren varmıydı? İlk sayfada atılan videoda söylediğimin doğru olduğu kanıtlamış.
gerisinide siz araştırın her şey armut piş ağzıma düş olmuyor ve size açıklamak zorundada değilim bu bilgiyi öğrendiğinize sevinin, sizin amacınız üzüm yemek degil bağcıyı dövmek, sonrada neden donanım bilginiz asla gelişmiyor...