SadeceSeyf
80+ Gold
Ben bu adamı boşuna engellememişimHocam donanım bilginiz bu kadar yüksekse böyle yerlerde zamanınızı harcamaya gerek yok iyi günler
Ben bu adamı boşuna engellememişimHocam donanım bilginiz bu kadar yüksekse böyle yerlerde zamanınızı harcamaya gerek yok iyi günler
Tray olması fansız olduğu anlamına gelmiyor. Dış kutu yok sadece. Kutu lazımsa ben sana göndereyim bir sürü var.Neden 1 - Tray İşlemci Değil
Neden 2 - Pro Modeli Tamamiyle İş Odaklı Bir İşlemci
Neden 3 - 5600G Modelinde O.C Derdi Yok
Bu Nedenlerden Dolayı 5650G Yerine 5600G Fiyat Farkını Hakkediyor .
evet tam f/p@ConquerorXIV
Kardeşim konuyla alakasız ama, Xprime Fab1 koltuktan memnunmusun? şuan 1900 TL'ye bulabildiğim tek kumaş oyuncu koltuğu...
tüh be keşke n11 hepsiburada da falan olsaydı direk alırdım 2150 TL ye of of
2300 e geliyor nays ile burada hocam benim aklımda bu işlemci için 2150 vardı kendi sitesindeki fiyatı girseydi n11 yada hepsiburadaya alacaktım o şekilde 2150 ye gelecektiİşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
N11'de de ilan açtı hocam
ahbe zamanında 3700tl ye aldım 5600g yi şimdi aynı performanse veren işlemci 1000tl ucuz5650g ile 5600g çok farklı değil zaten.
pro olan amd cpu ları almayın.
Ne sandin yarrAdam doğru söylüyormuş. Genelde adminler linç eder ama burası farklı. Burada üyeler yapıyor o işi.
Ben de kullandım memnun kalmadım 1900 ona vereceğime HAWK alırım biraz daha verip. Arasındaki kalite farkı uçurum@ConquerorXIV
Kardeşim konuyla alakasız ama, Xprime Fab1 koltuktan memnunmusun? şuan 1900 TL'ye bulabildiğim tek kumaş oyuncu koltuğu...
Teşekkürler bilgi içinBen de kullandım memnun kalmadım 1900 ona vereceğime HAWK alırım biraz daha verip. Arasındaki kalite farkı uçurum