kaç puan bakayım bi anakart neTekli çekirdek ortalamanın üstünde
Çoklu çekirdek ortalamanın altında
aynı ekran kartı ve işlemci bende var nerden bakılıyorsa ıstersen bakıp atayımYeni aldım takar takmaz testlere başladım bana düşük geldi bu değerler normal mi
Anakart b450 s2hkaç puan bakayım bi anakart ne
Yapabilirsen güzel oluraynı ekran kartı ve işlemci bende var nerden bakılıyorsa ıstersen bakıp atayım
düşük çıkmış evet arkaplanda bişey çalışmıyordu değilmi bios tan pbo kapalıysa açabilirsiniz ama watt değeri uçuyor anakart çok ısıncak büyük ihtimalÇok çekirdek 9600 küsür
tek çekirdek 1443
Çok çekirdek performansı düşük anlamadım neden böyle ? 11-11.5 arası alanlar var
nerden bakılıyorAnakart b450 s2h
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapabilirsen güzel olur
Prestecion booster auto da arkaplanda normal logitech vesayri açıkdüşük çıkmış evet arkaplanda bişey çalışmıyordu değilmi bios tan pbo kapalıysa açabilirsiniz ama watt değeri uçuyor anakart çok ısıncak büyük ihtimal
Wraith prismFan nedir
Düşük çıkmasının ana sebebini bulamadım böyle bir düşük performans hayal kırıklığına uğrattı 3600x kullanıyordum buna geçtimdüşük çıkmış evet arkaplanda bişey çalışmıyordu değilmi bios tan pbo kapalıysa açabilirsiniz ama watt değeri uçuyor anakart çok ısıncak büyük ihtimal
Çözüldü;PBO açtım 4.2 ghzden 4.4 e çıktı sıcaklık 15-20 derece arttıdüşük çıkmış evet arkaplanda bişey çalışmıyordu değilmi bios tan pbo kapalıysa açabilirsiniz ama watt değeri uçuyor anakart çok ısıncak büyük ihtimal
outo da olunca kapalı oluyor açık hale getir işlemci hız keserse curve kısmından all core negative yap -30 yap mavi ekran yersen -25 yine yersen -20 yap mavi ekran yemediysen core cyler ile 1 saat test et eror vericekmi diyePrestecion booster auto da arkaplanda normal logitech vesayri açık
Wraith prism
Düşük çıkmasının ana sebebini bulamadım böyle bir düşük performans hayal kırıklığına uğrattı 3600x kullanıyordum buna geçtim
Çözüldü;PBO açtım 4.2 ghzden 4.4 e çıktı sıcaklık 15-20 derece arttı
Suan ki multi core puan 11 bini aşıyor