n11 deki satıcı güvenilir hocam.Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B550M-HDV AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.378,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
5600 ü mü ilk almalıyım anakartımı sizce ben anakart düşündüm sonra işlemciyi alirim ardından ram vsO bütçeye ben bunu aldım isterseniz bakın hem b550 hem de 2 adet m.2 mevcut
Yükleniyor...
www.amazon.com.tr
İlk işlemci daha iyi olur bence uygına bulduysanız5600 ü mü ilk almalıyım anakartımı sizce ben anakart düşündüm sonra işlemciyi alirim ardından ram vs
3700 tl ye buldum işlemciyi alacağım sağolunİlk işlemci daha iyi olur bence uygına bulduysanız
ben geçen ptt awmden 3549 TL'ye aldım çok güzel bir işlemci ama stok soğutucu ile yanıyor resmen PUBGDE 90 DERECE3700 tl ye buldum işlemciyi alacağım sağolun
O zaman tray alayım 3300 tl ye geliyor bi tanede soğutucu onerisi alabilirim ama oda f/p olacakben geçen ptt awmden 3549 TL'ye aldım çok güzel bir işlemci ama stok soğutucu ile yanıyor resmen PUBGDE 90 DERECE
Ayn aynısıYukarıda arkadaşın attığı b550 asrock ve ya msi b550 vdh gaming gecesinde geçen 2799tl den satıldı. Yine gelirse iyi olu. Yarın akşam bakarsın gelmezse kararını verirsin. İşlemci olarak bunu görmüşsündür zaten. Fan olarak x123 duo modelini alabilirsin. Tek fanlı modeli 479tl den satılıyordu bitmeseydi bunu önerebilirdim.
Yükleniyor...
m.n11.com
dar freezer x123O zaman tray alayım 3300 tl ye geliyor bi tanede soğutucu onerisi alabilirim ama oda f/p olacak
Kasa bilgisi verebilir misiniz eğer sığarsa benim soğutucuyu önericem daha takmadım amaO zaman tray alayım 3300 tl ye geliyor bi tanede soğutucu onerisi alabilirim ama oda f/p olacak