- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırdan topluyom hocam her ay 1 2 parçaKasa bilgisi verebilir misiniz eğer sığarsa benim soğutucuyu önericem daha takmadım ama
Sıfırdan topluyom hocam her ay 1 2 parçaKasa bilgisi verebilir misiniz eğer sığarsa benim soğutucuyu önericem daha takmadım ama
Sisteminde neler varBen ekstra sıcaklığıyla falan uğraşmak istedim iyi bi kule soğutucu aldığımı düşünüyorum. Daha kullanmak nasip olmadı Cumartesi montajını yapacağım sistemin ama hoşuma giderek aldım.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
İmzadaki sistem mevcut şuan ek olarak Ryzen 5 5600 ile biraz önce attığım Msi B550m pro-vdh bir de linkini attığım soğutucuyu yeni aldım montajını cumartesi yapacağım.Sisteminde neler var
Pro vdh yerine wifisiz ama 2 m2 li hdv yi alsam nasıl olur fiyatıda uygun ve bios uptade gerekirmiİmzadaki sistem mevcut şuan ek olarak Ryzen 5 5600 ile biraz önce attığım Msi B550m pro-vdh bir de linkini attığım soğutucuyu yeni aldım montajını cumartesi yapacağım.
Ben wifisız modeli tercih ettim bios update gerekiyor mu bilmiyorumPro vdh yerine wifisiz ama 2 m2 li hdv yi alsam nasıl olur fiyatıda uygun ve bios uptade gerekirmi
https://www.incehesap.com/msi-b550m...referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.27.3 buradan alabilirsin ya da bugün gaming gecesinde belki bu model indirime girerse yine alabilirsin.3aydır kullanıyorum bu modeli 5 5600 ile sorunsuz bios update gerek yok direkt açıyor.r5 5600 icin anakart baktım ve b550 mh ve b450 mk 2 gördum sizce hangisini almalıyım yada f/p tavsiyeniz varsa alabilirim.