Küle tipi soğutucu almalısın.Merhaba Ryzen 5600 işlemcim
yük altında değilken 60 65 arası
yük altında olduğunda ( league of legends oynarken ) 85 derecelere çıkyor.
Soğutucu kullanmıyorum
Sizce normal mi ? Normal değilse ne yapabilirim çözüm için ?
Sıvı sogutucu kule tipi sogutucu arasında çok fark varmı hangisi daha iyiKüle tipi soğutucu almalısın.
Daha ucuz olduğu için söyledim ama Uzun kulanımda küle tipi daha iyi diyorlar sadece fan mantığı olduğu içinSıvı sogutucu kule tipi sogutucu arasında çok fark varmı hangisi daha iyi
KAç olması gerekiyordu ?stok soğutucu için normal gibi. ama sıcaklıklar normal değil bir soğutucu alman gerek.
Hiç değişmedim. 7 ay önce topladım bilgisayarıTermal macunu en son ne zaman değiştirdin?
kule tipi soğutucu al stok fanlar genelde yetersiz kalır bu tarz güçlü işlemcilere.Merhaba Ryzen 5600 işlemcim
yük altında değilken 60 65 arası
yük altında olduğunda ( league of legends oynarken ) 85 derecelere çıkyor.
Soğutucu kullanmıyorum
Sizce normal mi ? Normal değilse ne yapabilirim çözüm için ?
Termal macun bakımını yap en az 6 ayda bir, yapılması gerekiyor.Hiç değişmedim. 7 ay önce topladım bilgisayarı
sıvı soğutmalar pahalı olur ama zaten kule tipii 15 derece farkettiyor.Sıvı sogutucu kule tipi sogutucu arasında çok fark varmı hangisi daha iyi
80 derecenin üzerine çıkmaması sağlık ve ömür açısından iyi olur.KAç olması gerekiyordu ?
güzel bir kule tipi, 240mm sıvı soğutucu ile aynı performansı gösterebilir. mesela benim kullandığım thermalright peerless assassin.kule tipi soğutucu al stok fanlar genelde yetersiz kalır bu tarz güçlü işlemcilere.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Termal macun bakımını yap en az 6 ayda bir, yapılması gerekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sıvı soğutmalar pahalı olur ama zaten kule tipii 15 derece farkettiyor.