hocam 7700xt mi 6800 lü sistem mi almak mantıklıYapmaz
Nasıl yapmıyor bizzat ben kullanıyorum.Yapmaz
7700xt'li olanı alEktsra olarak bu sistem var sizce hangisini tercih etmeliyim Alıntıyı görüntüle
Rx 6800 birçok oyunda fps olarak önde ama bu fark %5-%10 max oluyor. Yerinizde olsam Vram 16 gb olması sebebiyle 6800 sistemi tercih ederdim.hocam 7700xt mi 6800 lü sistem mi almak mantıklı
Bizzat ben de kendim kullanıyorum darboğaza şahit olmadım gayet de besliyor kartı 2 k da . 1080 p kullanırsanız %10 falan yapar elbet çünkü bu kart 2k kartNasıl yapmıyor bizzat ben kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
7700xt'li olanı al
Bende arada kaldım bugün 7700 XT aldım , güncel 3 aylık kart , performanslari şimdilik aynı ama sürekli güncelleme alacakhocam 7700xt mi 6800 lü sistem mi almak mantıklı
1080p de düzgün beslemiyor hikayeli oyunlarda çok bi sıkınıt yok tabi.Rx 6800 birçok oyunda fps olarak önde ama bu fark %5-%10 max oluyor. Yerinizde olsam Vram 16 gb olması sebebiyle 6800 sistemi tercih ederdim.
Bahsettiğim karşılaştırma videosu:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizzat ben de kendim kullanıyorum darboğaza şahit olmadım gayet de besliyor kartı 2 k da . 1080 p kullanırsanız %10 falan yapar elbet çünkü bu kart 2k kart
Ayrıca 7700xt daha mantıklı rtx çekirdeği daha fazla, av1 codec, renderda daha iyi (smart access video diye bir şey var içinde), reflex benzeri teknolojisi varhocam 7700xt mi 6800 lü sistem mi almak mantıklı
Hocam benim monitör 1080 p ekstra monitör almayı düşünmüyorum bu durumda 7700xt almam daha mantıklı sanırım1080p de düzgün beslemiyor hikayeli oyunlarda çok bi sıkınıt yok tabi.
Ayrıca 7700xt daha mantıklı rtx çekirdeği daha fazla, av1 codec, renderda daha iyi (smart access video diye bir şey var içinde), reflex benzeri teknolojisi var
Ayrıca 7700xt daha mantıklı rtx çekirdeği daha fazla, av1 codec, renderda daha iyi (smart access video diye bir şey var içinde), reflex benzeri teknolojisi var
Ram almayı unutma.Ektsra olarak bu sistem var sizce hangisini tercih etmeliyim Alıntıyı görüntüle
hocam şimdilik 2x8gb yetmez mi ?Ram almayı unutma.
Tamam şimdilik yeterli, telefonda resme tıklayınca sağ taraftaki adet sayılarını görmemiştim.hocam şimdilik 2x8gb yetmez mi ?
7700xt barındırdığı teknolojiler ile daha iyi ve daha güncel bir kart.Hocam benim monitör 1080 p ekstra monitör almayı düşünmüyorum bu durumda 7700xt almam daha mantıklı sanırım