Neler Yeni

RyZen 5600x İşlemcim bozuldu mu

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Bilgisayarcı değilde televizyon tamircileri yaparmı ki?

O pinler düzeltilene kadar düzelten kör olur, o işlemci çöp olmuş maalesef.
Düzeltilse bile sorun çıkarma ihtimali var.

Son düzenleme:

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
bana gönderirsen kargo ücretini karşıladığın takdirde seve seve yaparım ama bu devirde babana bile güvenmeyeceksin ;)

Gagguş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Ali Cabbar
O pinler düzeltilene kadar düzelten kör olur, o işlemci çöp olmuş maalesef.
Çöp değildir hocam. Pinlerin mecbur düzeltilip denenmesi lazım eğer arkadaşın yerine yenisini alacak durumu yoksa. Malum durumlardan fiyatları uçtu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana gönderirsen kargo ücretini karşıladığın takdirde seve seve yaparım ama bu devirde babana bile güvenmeyeceksin ;)
Ben olsam gönderemezdim. Aynı şehirde olanlar belki yardım edebilir.

willblacksmith

80+ Bronze
Arkadaşlar işlemcim üzerindeki parçalara baskı yaptım sanırım yamuk yumuk olsu işlemcim bozulmuş mudur pc açılmıyor çünkü
Ah be reis geçmiş olsun. :/ geçen gün ben de aynı sorunu yaşadım. Seninki kadar yamuk yoktu fakat benim de pinlerde bayağı bir yamuk vardı. Nizami fabrika çıkışı düzeltemedim. Fakat yuvaya oturacak şekilde düzeltirsen ve 4, 5 kez sokete sokup, her defasında, soketi kitlersen nizami sırayla düzeliyor. Ben tornavidayla aralara girerk yamuk olan tarafın tam tersine baskı uygulayarak düzelttim. Bilgisayarı açtım benchmark testlerini vs. yaptım şu anda sorunsuz kullanıyorum. Fakat seninkinde, sabır ve zaman isteyen işçilik var. Teker teker sıkılmadan yorulmadan fazla baskı uygulamayarak kendin de yapabilirsin. Elin hassas ve ince iş yapabiliyorsan. Allah kolaylık versin.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
.
Üzüldüm valla dostum, ben de tanıdığım bilgisayarcıya taktıracağım. Montaj işi kolay değil, herkes kolay diyorda bileşenler çok pahalı risk alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,111
Üyeler
164,617
Son üye
trplc
Top Bottom