Neler Yeni

Ryzen 5600X ve Inno3D RTX 3060Ti x3 ALINIR MI?

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı

Asqeb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Murat Alper Ergen
Inno 3D X3 modelin rakibi Gaming X ve ROG strix gibi üst seriler. Ben Inno 3D olanı alırdım şahsen ama Gigabyte de fena değil.

Palit Dual giriş seviyesi kalıyor, gigabyte modelin bir tık altı gibi. Düşük bütçede alınabilir gibi.
Peki hocam, Paliti eledim Inno3D ve Gigabyte arasından diğer bileşenler göz önünde bulundurularak hangisi seçilmeli? Anakart, PSU gibi..

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Peki hocam, Paliti eledim Inno3D ve Gigabyte arasından diğer bileşenler göz önünde bulundurularak hangisi seçilmeli? Anakart, PSU gibi..
Anakart olarak gigabyte olan daha iyi. Kalan bileşenler benzer kalitede. Bence Inno 3D olan iyi. Mümkünse SSD yi de 250TL farkla 1TB yapın gayet iyi olur.

Asqeb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Murat Alper Ergen
Anakart olarak gigabyte olan daha iyi. Kalan bileşenler benzer kalitede. Bence Inno 3D olan iyi. Mümkünse SSD yi de 250TL farkla 1TB yapın gayet iyi olur.
Kendi elimde bir Nvm m2 daha mevcut hatta ayrıyeten 500GB lik normal SSD de var, şimdilik söylemiş olduğun ınno3D li sistemin anakartını yükseltip almayı planlıyorum peki son sorum kardeşim zahmet veriyorum sana da seçenekler arasında seçmem gereken fiyatı da çok yükseltmeyecek bir anakart önerir misin bana?

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Kendi elimde bir Nvm m2 daha mevcut hatta ayrıyeten 500GB lik normal SSD de var, şimdilik söylemiş olduğun ınno3D li sistemin anakartını yükseltip almayı planlıyorum peki son sorum kardeşim zahmet veriyorum sana da seçenekler arasında seçmem gereken fiyatı da çok yükseltmeyecek bir anakart önerir misin bana?
B550 GTQ modeli gayet iyi gibi geldi bana. Onun hemen altındaki Asus B550 M-A modeli de fena değil. Ondan daha ucuz olan modelleri pek beğenmedim.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
B550 GTQ modeli gayet iyi gibi geldi bana. Onun hemen altındaki Asus B550 M-A modeli de fena değil. Ondan daha ucuz olan modelleri pek beğenmedim.
Bence GTQ alabilir ya. Asus Prime'dan uzak dursun da...

Asqeb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Murat Alper Ergen
GTQ dediğiniz hangisi dostlarım?
Bence GTQ alabilir ya. Asus Prime'dan uzak dursun da...
Asus Prime' dan neden uzak durulması gerekiyor, hiç daha önce böyle bir söylem duymamıştım ondan soruyorum

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok

Asus Prime' dan neden uzak durulması gerekiyor, hiç daha önce böyle bir söylem duymamıştım ondan soruyorum
Bıostar B550 GTQ.

Ek olarak seçeneklerde birsürü Asus Prime anakart var onu almak istersen dediğim modelini seç diğerleri pek iyi değil.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak

Şöyle tier listi atayım.

Asqeb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Murat Alper Ergen
Top Bottom