Rennes
80+ Gold
Dahası
Hocam RX 5700 XT(Normal OC'suz) < RTX 2070 Super
2060 super fiyatina göre daha alınabilir geldi şuan.Kartın incelemesine buradan bakabilirsin.![]()
NVIDIA GeForce RTX 2060 Super Review
The $400 GeForce RTX 2060 Super increases memory size from 6 GB to 8 GB and shader count to 2176, which almost lets it achieve performance parity with the RTX 2070 for a much better price. Especially the added memory will help maintain competitiveness against AMD's upcoming Navi offerings.www.techpowerup.com
Ne?? AMD wattman riski sebebiyle OC potansiyelini kısıtlamış attığım incelemeye bakamadın mı? ve OC yapman 5700 XT'ye mantıksız hem halihazırda yüksek olan güç tüketimi daha da artıyor ve geridönüşü olmayan sorunlar oluyor incelemelerde baya bahsedilmiş bundan ve tam tersine 2060S'in iyi bir modeline OC yapınca çok rahat 5700 XT'yi sollamasının yanında en kötü modellerinin bile ortalama %10 artışı var AMD'de ise %2-3Adrenalin 2020 Edition 19.12.2 Rx 5700 Xt nin bu sürümü stabil Overlock yapınca RTX 2080 Ni Bazı oyunlarda solluyor
https://www.qp.com.tr/sapphire-radeon-rx-5700-xt-nitro-8gb-256bit-ekran-karti abi bu 2070 den daha güçlü ben bun2060 super fiyatina göre daha alınabilir geldi şuan.
Bak bu en güçlü rx5700xtkarar senin
Bu kartın güç tüketimi de muazzam yüksek oluyor nitro modellerinden anlayabiliriz değil mi ve OC edilmiş 2060S'in perofrmansı hele ki evga ise...https://www.qp.com.tr/sapphire-radeon-rx-5700-xt-nitro-8gb-256bit-ekran-karti abi bu 2070 den daha güçlü ben bun
Bak bu en güçlü rx5700xt
Twitch yayınlarında rtx ekran kartları daha mi performanslı oluyor pek anlamadım burdan ama
Bu kartın güç tüketimi de muazzam yüksek oluyor nitro modellerinden anlayabiliriz değil mi ve OC edilmiş 2060S'in perofrmansı hele ki evga ise...
Evet daha performanslı render vb gibi konularda da solluyor bunun sebebi ya nvenc teknolojisi ya da özel çekirdek zam olarak sebebini ben de bilmiyorum ama yayın için tartışamsız RTX daha iyi.Twitch yayınlarında rtx ekran kartları daha mi performanslı oluyor pek anlamadım burdan ama