Neler Yeni

Ryzen 7 3800X için sıvı soğutma önerisi

ByDevlet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Muhammed Fatih Arslan
Ne alakası var dostum, attığın soğutucu kötü testiyle birlikte attım kabul etmeyen sensin. 700-800TLik hava soğutma ile rakip anca çünkü verimsiz bir soğutucu, yeirne çok daha iyileri var PF360-LF360-GALAHAD360 Gibi.
Kardeşim kabul etmiyorum demedim arkadaş sadece ışıklarına ve markasına bakarak attığımı söylemiş ben buna istinaden yazdım ayrıca teknoloji şans işidir videodaki testlerde kötü diye herkeste kötü olacak diye bir şey yok aynı modeli internette ararsan alanların arasında memnun kalanları göreceksin.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,438
İsim
Hakan
Kardeşim kabul etmiyorum demedim arkadaş sadece ışıklarına ve markasına bakarak attığımı söylemiş ben buna istinaden yazdım ayrıca teknoloji şans işidir videodaki testlerde kötü diye herkeste kötü olacak diye bir şey yok aynı modeli internette ararsan alanların arasında memnun kalanları göreceksin.
Dostum kötü, ben ışıkkları için demedim kullanıclara bakmışsın ama testlere bakmışsın, alınmaz bir soğutma @MSI > ASUS

ByDevlet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Muhammed Fatih Arslan
Dostum kötü, ben ışıkkları için demedim kullanıclara bakmışsın ama testlere bakmışsın, alınmaz bir soğutma @MSI > ASUS
Kardeşim ben seni anlıyorum fakat bana yorum yapan arkadaşın ışıklara ve markasına bakarak attığımı söylemesi sinir ediyor insanı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,805
Üyeler
167,720
Son üye
yagiz067
Top Bottom