Rahat ol bro beslerBen Ryzen7 3800x almayı düşünüyorum ama sizce 2080ti besleyebilir mi bu işlemci? Bence besleyebilir ama biraz fikir alayım dedim.![]()
ohoo besler mi ne demek tabii kiBen Ryzen7 3800x almayı düşünüyorum ama sizce 2080ti besleyebilir mi bu işlemci? Bence besleyebilir ama biraz fikir alayım dedim.![]()
Rahat besler dostumBen Ryzen7 3800x almayı düşünüyorum ama sizce 2080ti besleyebilir mi bu işlemci? Bence besleyebilir ama biraz fikir alayım dedim.![]()
Rica ederim.Hepinize teşekkürler bu arada Emir Aydın foruma ne zaman girsem aktifsin ve her sorum sende cevap verdim tebrik ederim .
o darboğaz değil oyunun grafik ayarına bağlı, aynı zamanda isterse r7 1700 olsun 2K'ya alınca zaten gpu kullanımı artıyor, her çözünürlükte rahat besler1080P'de %10-20 civarı darboğaz yapacaktır. 2K'da çok rahat besler.
Ancak daha güçlü bir işlemci ile RTX 2080 Ti 1080P'de tam yük altına sokulabiliyor. Buda R7 3800X'in darboğaz yaptığı anlamına geliyor.o darboğaz değil oyunun grafik ayarına bağlı, aynı zamanda isterse r7 1700 olsun 2K'ya alınca zaten gpu kullanımı artıyor, her çözünürlükte rahat besler