5700x bi tık öndeAslında bu karşılaştırma da oyunsal açıdan çok render kısmında kimin neyi yapabildiğini merak ediyorum.
Hangisi daha iyi? Hangisini almak daha mantıklı?
her yöndeher yönüyle mi önde yoksa sadece render da mı?
Her yöniyle önde değilh
her yönde
Çoklu çekirdek gücü olarak bile yani Render falan alırsan bile daha az çekirdeği olmasına rağmen R5 7600 daha güçlü gözüküyor. Oyunlarda zaten R5 7600 çok daha iyi.Aslında bu karşılaştırma da oyunsal açıdan çok render kısmında kimin neyi yapabildiğini merak ediyorum.
Hangisi daha iyi? Hangisini almak daha mantıklı?
h
her yönde
render kısmında AMD Ryzen 7 5700X öndedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her yöniyle önde değil
Çoklu çekirdek gücü olarak bile yani Render falan alırsan bile daha az çekirdeği olmasına rağmen R5 7600 daha güçlü gözüküyor. Oyunlarda zaten R5 7600 çok daha iyi.
Peki hocalarım sizceŞu sayfadan bakabilirsin. Aradaki fark hissedilmeyecek kadar yakın sonuçlar vermişler ama ben yeni platform, daha yüksek bellek hızları sebebiyle her türlü R5 7600 alırdım.
AMD Ryzen 5 7600 Review - Affordable Zen 4 for the Masses
Ryzen 5 7600 is AMD's most-affordable Zen 4 processor. It retails for only $230 and even comes with a heatsink. The testing in our review confirms that the performance difference to the more-expensive 7600X is minimal, and gaming performance even beats the 5800X3D.www.techpowerup.com
Şu yeter aslında. O kadar para vermeye gerek var mı bilemedim.Peki hocalarım sizce
Bu kasanın Kendi özelleştirdiğim hali bu muHero 5A-RTX4060 - Game Garaj
Hero 5A-RTX4060, AMD işlemcili ve yeni nesil Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartına sahip, Hero 5A-RTX4060, AMD işlemcili hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle Bu 29000tl
Yoksa
bu mu?ELITE-4060 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-4060 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 4060 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Yada önerdiğiniz başka pc var mı?
hocam ne bileyim ilk defa elime güzel bir pc alma fırsatı geçti çok aç gözlü olmaya başladım.Şu yeter aslında. O kadar para vermeye gerek var mı bilemedim.
Pckolik - Pc Toplama Sihirbazı
pckolik.com