Arkadaşlar şu anki sistemimi 2019-20 Ocak ayında Teknobiyotik üzerinden monitör dahil 3800 TL gibi bir fiyata almıştım fakat o zamandan beri sistemi hiç yükseltmedim (PSU dışında) 400-450W bir PSU vardı onu yükselttim sadece ve kasayı da daha hiç temizlemedim
şu anki sistemim Sapphire Pulse RX 570 4 GB çift fanlı ekran kartı 8 GB 2666MHz RAM Ryzen 3 2200G işlemci 1TB hard disk Gigabyte AB350M D3v anakart Corsair CV650 80+ güç kaynağı benim şu anki yapmayı düşündüğüm şey Trendyol üzerinden peşin fiyatına 6 taksitle Ryzen 7 5700X almak şu an banka kartım yok ama ailemden birisinin kartıyla taksitle alıp her ay 1000 TL ödemeyi düşünüyorum zaten Trendyol üzernde şu an 400 TL kuponda gözüküyor yani bana 5600 TL gibi bir fiyata gelecek işlemci tray olduğu için soğutucu almamda gerekecek tabii ama onu da zamanla sırasıyla alırım diye düşünüyorum yükseltme olarak neden önceliğin RAM SSD anakart değil derseniz işlemci ağırlıklı oyunlar oynuyor olmam yani CS2 ve Valorant dışında pek de oynadığım bir oyun yok zaten zamanla diğer parçaları da yükseltirim.