Oyun için ise Kesinlikle geçilir.Ryzen 5 5600 den geçilir mi
Oyun için ise Kesinlikle geçilir.Ryzen 5 5600 den geçilir mi
kismen haklisin. burda söyle bir durum.var elindeki ekran kartina iyi bir yukseltme yaomayacaksan elindeki.hazir sistemi bozmak masraf olur sadece.Değmez.
Bende aynı işlemciyi kullanıyorum arada fps ve performans artışı var ama sistem kararlıysa yani darboğaz yoksa değmez. Buna bu paraları vermektense şimdi veya 1-2 sene sonra am5 platformuna geçilir. Yakında yeni am5 işlemcilerde çıkacak. DDR5 geçmek daha mantıklı o yüzden AM5 varken AM4'e yatırım yapmak gereksiz.
bende 5800x3d bekliyordum.baktim.ki.fiyati sacmalama tavani yapinca kardesine de indirim de beraberinde geldi.Şimdi ergenler gelecek ezbere bu saaten sonra am4 e yatırım mı yapılır filan diyecek, bu fiyata kesinlikle kaçırmaın gerçek bir fırsat. 5800x3d arasında gerçek hızda 200mhz filan var. Performansı farkı çok düşük. Dolar 34.5 iken bu fiyata 5800x3d muadili ürün alabilmek çok iyi fırsat. Ben zamanında 8200 e 5800x3d almıştım keşke bekleseymişim dedim şu an dolar olarak çok daha ucuza aynı ürünü satın almış olurdum.
5800x3d filanda düşmesini beklemeyin 3 ay önce üretimi bitti.
AM4'e yatırım yapmak gereksiz bu saatten sonra mesela bende rtx 4060 ve 5600 işlemcili bir sistem var. Bu beni 1-2 sene daha minimum götürecek. Sonrası için AM5 hazır sistem falan alırım. Boşa ugraş ve masrafa değmez. Ancak sistemi kararsız olan arkadaşlar vardır. Ekran kartı güçlü işlemcisi güçsüzdür darboğaz yaşıyordur o zaman alınır. Onun harici gereksiz görüyorum.kismen haklisin. burda söyle bir durum.var elindeki ekran kartina iyi bir yukseltme yaomayacaksan elindeki.hazir sistemi bozmak masraf olur sadece.
ben bana göre 4 yil rahatım5600'den geçtim 2 haftadır kullanıyorum. Cache teknolojisi drop sorunlarını giderdi. İyi optimize edilmemiş oyunlarda çoğu kişi takılmalar yaşarken siz yaşamayacaksınız. Cache candır.
senin gibi durumda olanlar için evet. satarsin am5 alirsin..AM4'e yatırım yapmak gereksiz bu saatten sonra mesela bende rtx 4060 ve 5600 işlemcili bir sistem var. Bu beni 1-2 sene daha minimum götürecek. Sonrası için AM5 hazır sistem falan alırım. Boşa ugraş ve masrafa değmez. Ancak sistemi kararsız olan arkadaşlar vardır. Ekran kartı güçlü işlemcisi güçsüzdür darboğaz yaşıyordur o zaman alınır. Onun harici gereksiz görüyorum.
ben bana göre 4 yil rahatım
Jdnfjdnjfbfjfhfnrjjf 5800x3D olmasın ofiyatına bakılınca 7800x3d almaya gerek yok aslında. Fiyat ve verdiği performans 7800x3d işlemciden çok daha iyi.
MSI X370 GAMING PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz(OC) USB 3.1 Anakart |
AMD Ryzen 7 1700X Soket AM4 3.4GHz - 3.8GHz 20MB Önbellek 95W 14nm İşlemci |
Kat kat güçlü değil ki %5 güçlü bence o fiyata da değmezhazir sistemler.icin masraf.kismak için tray işlemci. zaten stok.fan olmaz buna. 2 yil disbiritor garantili aldim orjinaldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gpu 7900 üstü kullanmiyorsan bu islemci alinir yoksa 7800x3d ile boy ölçülemez.
mutlaka gecilir.ben 5600.gec gectim. konularima bakin. test yapmistim Performans %20 artti
5800x3d fiyatı bundan sonra asla düşmez sebebi, 5700x3d den kat kat güçlü oldugundan değil,.kendisinin piyasada olmadigindan.
Elmacık mağazası daha güvenilir orada daha ucuzAmd Ryzen 7 Ryzen 7 5700X3D 3 GHz AM4 96 MB Cache 105 W Tray İşlemci (Kutusuz/Fansız)
Amd Ryzen 7 Ryzen 7 5700X3D 3 GHz AM4 96 MB Cache 105 W Tray İşlemci (Kutusuz/Fansız) Fiyatları ve Özellikleri
Amd Ryzen 7 Ryzen 7 5700X3D 3 GHz AM4 96 MB Cache 105 W Tray İşlemci (Kutusuz/Fansız) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ben ucuza aldim sanıyordum fiyat çok iyi ihtiyacı olan için birebir.
Ryzen 5 5600 vs Ryzen 7 5700X3D karşılaştırması - 7800XT
Önceki açtığım konulardan da hatırlayacağınız gibi 5700X3D almalımıyım diyordum, neden almalıyım yada neden almama gerek yok mantıken tam cevap alamamış tam anlamıyla bir tarafa ikna olamamıştım. Youtube da ekran kartımla yapılmış iyi bir test videosuna da denk gelmemiştim. Yaşadığım sıkıntılar...forum.donanimarsivi.com
Amd Ryzen 7 Ryzen 7 5700X3D 3 GHz AM4 96 MB Cache 105 W Tray İşlemci (Kutusuz/Fansız)
Amd Ryzen 7 Ryzen 7 5700X3D 3 GHz AM4 96 MB Cache 105 W Tray İşlemci (Kutusuz/Fansız) Fiyatları ve Özellikleri
Amd Ryzen 7 Ryzen 7 5700X3D 3 GHz AM4 96 MB Cache 105 W Tray İşlemci (Kutusuz/Fansız) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ben ucuza aldim sanıyordum fiyat çok iyi ihtiyacı olan için birebir.
Ryzen 5 5600 vs Ryzen 7 5700X3D karşılaştırması - 7800XT
Önceki açtığım konulardan da hatırlayacağınız gibi 5700X3D almalımıyım diyordum, neden almalıyım yada neden almama gerek yok mantıken tam cevap alamamış tam anlamıyla bir tarafa ikna olamamıştım. Youtube da ekran kartımla yapılmış iyi bir test videosuna da denk gelmemiştim. Yaşadığım sıkıntılar...forum.donanimarsivi.com