6400e falan düşse üzülmem ama tutar da 11.11 indirimlerinde 6000 ya da 5500e falan düşerse üzülürüm.
Neyse aldım arkadaşlar ben. 6549tl den bana hayırlı olsun.
Kral gelsin süreci yazar, r5 5600 ile PUBG de ne kadar fark olacak bakalım.
X470 anakartımda 3300x kullanırken Oc, Uv falan hepsini yapabiliyordum. Bios son sürümde ve bunu taktım. Uv'yi bile dolaylı yapıyor. Ayrıca bende soğutucu çok sağlam ve Pbo açık. 300 watt Tdp'li soğutucuda pik 86 derece gördüm her şeyi dibine kadar zorladığımda. Kısacası Oc teknik olarak olsaydı bile maliyetine değmezdi. Amd de zaten 9000 serisinde Oc kilidini açacak, bizdeki işlemcilerin ısınma problemini çözdüğü için.Google da 5700x3d overclock yazinca;
Uygun anakart la yüzde yirmi kadar overclock yapan var. Sadece çarpan kilidi var sanırım. Bclk vs eskiden denenen metodlarla 3.8Ghz ile 4.0/GHz arası All core güvenli kullanan varmış sanırım. Olsaydı denerdim şahsen.
PBO açık zaten standardı öyle değil mi. 4050mhz çalışıyor 5700x3d..X470 anakartımda 3300x kullanırken Oc, Uv falan hepsini yapabiliyordum. Bios son sürümde ve bunu taktım. Uv'yi bile dolaylı yapıyor. Ayrıca bende soğutucu çok sağlam ve Pbo açık. 300 watt Tdp'li soğutucuda pik 86 derece gördüm her şeyi dibine kadar zorladığımda. Kısacası Oc teknik olarak olsaydı bile maliyetine değmezdi. Amd de zaten 9000 serisinde Oc kilidini açacak, bizdeki işlemcilerin ısınma problemini çözdüğü için.
arkadaşlar bir bilen yanıtlarsa ona göre alacağım ben dearkadaşlar imzamdaki sistem için almak mantıklı olur mu ? D4'te bazen drop yiyorum. 2k monitör kullanıyorum
Al hocam yapmaz ön bellek ile hiçbir sıkıntı yapmazarkadaşlar bir bilen yanıtlarsa ona göre alacağım ben de
Hayır ben kendim açtım. Ayrıca benim işlemci anlık 4.2'yi vuruyor. Soğutucu ile ilgili olabilir. Normalde 4.1 boost hızı. 4.2'yi anlık görüyor. Sürekli duramıyor.PBO açık zaten standardı öyle değil mi. 4050mhz çalışıyor 5700x3d..
Anakart ne? PBO standart olarak açık oluyor diye biliyorum zaten. Yoksa işlemci maks boost hızına nasıl çıkacak? Base frekansta çalışır PBO kapalı olursa.Hayır ben kendim açtım. Ayrıca benim işlemci anlık 4.2'yi vuruyor. Soğutucu ile ilgili olabilir. Normalde 4.1 boost hızı. 4.2'yi anlık görüyor. Sürekli duramıyor.
Msi x470 Gaming Pro Carbon. Açık değildi başta, tekrar ediyorum. Açarken tehlikeli diyerek uyarı verip onay alıyor. Max boost hızına Pbo açıkken de açık değilken de çıkıyor.Anakart ne? PBO standart olarak açık oluyor diye biliyorum zaten. Yoksa işlemci maks boost hızına nasıl çıkacak? Base frekansta çalışır PBO kapalı olursa.