Marisquex
80+
Bazılarında garip takıntılar var 5600x ve 5800x3d takıntısı gibiValla veriyorlar işte. Geçenlerde gördüm 11e iki gün içinde satıldı face gruplarında.
Bazılarında garip takıntılar var 5600x ve 5800x3d takıntısı gibiValla veriyorlar işte. Geçenlerde gördüm 11e iki gün içinde satıldı face gruplarında.
İşlemcide sonradan ne gibi bir sıkıntı olabilir acaba?mağaza güven vermiyor sonrasında çok sıkıntı olablir google yorumlarda iyi değil
şimdi iptal edip amazondan dfs bilgisayar mağazasından aldım hemde peşin 4 ay taksit oldu3600 den geçicem bakalım ekran kart 3090 var zaten bide 21" 60hz monitörden daha iyi bir monitör bulabilirsem onuda seneye hallederiz
kanka git google yorumlarına bakİşlemcide sonradan ne gibi bir sıkıntı olabilir acaba?
Google yorumlarında çoğu iade reddedildi şeklinde ve 1 yıldız veren işlemci alan elamanlar pat patla sarıp yollamışlar kutu yok diyor e kardeşim tray işlemci alınca kutusuz olduğunu bilmeyen adamın yorumunu niye ciddiye alıyım ayrıca sorumun cevabı "kanka git google yorumlarına bak değil" eğer işlemci çalışıyorsa sonradan ne sorunu ortaya çıkar dedim.kanka git google yorumlarına bak
Çok ısınıyor falan yazmışlar daha çok benim dikkatimi çeken oydu, şahsen sıvı soğutucu alamam bir de bunun üstüne.Google yorumlarında çoğu iade reddedildi şeklinde ve 1 yıldız veren işlemci alan elamanlar pat patla sarıp yollamışlar kutu yok diyor e kardeşim tray işlemci alınca kutusuz olduğunu bilmeyen adamın yorumunu niye ciddiye alıyım ayrıca sorumun cevabı "kanka git google yorumlarına bak değil" eğer işlemci çalışıyorsa sonradan ne sorunu ortaya çıkar dedim.
Tamam da o işlemciyle alakalı bir durum satıcıyla alakalı değil.Çok ısınıyor falan yazmışlar daha çok benim dikkatimi çeken oydu, şahsen sıvı soğutucu alamam bir de bunun üstüne.
mesela bozulabilir işlemci garantiye vermek istersin aaa sonra fatura bile kesmiyor diyen arkadaşla aynı şekilde karşında muhattap bulamazsın mesela ki benim başıma başka bir satıcıda güç kaynağında oldu. faturası olmasına rağmen üstelikTamam da o işlemciyle alakalı bir durum satıcıyla alakalı değil.
Ee bu zaten normal bir şey? İnsanlar genelde sorun yaşadığında yazar bir yerlere o yüzden olumsuz şeylerin çok olması normalmesela bozulabilir işlemci garantiye vermek istersin aaa sonra fatura bile kesmiyor diyen arkadaşla aynı şekilde karşında muhattap bulamazsın mesela ki benim başıma başka bir satıcıda güç kaynağında oldu. faturası olmasına rağmen üstelik
Mesaj otomatik birleştirildi:
muhattap da bulamıyorsun tüketici hakem heyetine falan git deme orası çok daha karışık
Mesaj otomatik birleştirildi:
61 tane yorumun 60ı şikayet insanlar kötü niyetli herhalde
mevzu sorun olması değil çok bilmiş arkadaşım sorun çözme odaklı değiller. kime ne takarız derdindeler yorumlarda adamın anakarta david beckham ortası gibi kavis vermişler. kullanıcı hatasıymış ya da ne laf anlatcam ya banane inşallah buna benzer sıkıntı yaşarsınız da anlarsınızEe bu zaten normal bir şey? İnsanlar genelde sorun yaşadığında yazar bir yerlere o yüzden olumsuz şeylerin çok olması normal
Kardeşim niye beddua ediyorsun acaba? Bak şimdi anakartın yamuk olması durumunda kargo kaynaklı olur genel de "tutanak" tutulması gerekir ki satıcı taraf mağdur olmasın. Hadi tutanak olmadı kutu açılırken video vs çekmek gerekir ancak bunlar yokken kalkıp da bu anakart yamuk geldi diyip iade etmek istediğin zaman hangi firmaya yollarsan yolla kullanıcı hatası damgası yersin. Ayrıca fatura muhabbetinde eğer fatura kesilmezse n11'e şikayette bulunurum hala kesilmezse de iade ederim. İnternetten satıp da fatura kesmemesi zor. Ayrıca senin elektriğinde bir sorun olup PSU'ndan kaynaklı ya da elektrikten kaynaklı bir işlemci arızası yaşadığın zaman garanti bile tüketici kaynaklı der firmanın ne yapmasını bekliyorsun?mevzu sorun olması değil çok bilmiş arkadaşım sorun çözme odaklı değiller. kime ne takarız derdindeler yorumlarda adamın anakarta david beckham ortası gibi kavis vermişler. kullanıcı hatasıymış ya da ne laf anlatcam ya banane inşallah buna benzer sıkıntı yaşarsınız da anlarsınız