Neler Yeni

🔥İndirim AMD Ryzen 7 5700X3D TRAY (Kutusuz Fansız) 6.599 TL N11

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Birkan Öztürk
Hem peşin hem verdiği para çekilemiyormuş değmez ya. Taksitli ve çekilebilir olsaydı alırdım
Çekilebilir olanlar maks 100 150tl veriyor her ay. Yemek yerken ya da n11 daki her alışverişte kullanıldığı için değer bence. Taksit konusunda da hiçbir cashback veren uygulama taksit yaptırtmıyor.

sako.TPZ

80+
güvenilir mi? bilinmez ama bu arkadaş bu mağazanın sürekli reklamını yapıyor başka bir paylaşımı yok. Takipteyim bildirimde oluşturmama rağmen reklam yaptığı gözardı edildi.
Paylaşılan ürünün fiyatı iyi biz de yararlanıyoruz konu sahibi mağaza sahibi ise bize bir zararı var mı? yine bizim işimize yarıyor seni neden bu kadar rahatsız ediyor insanların ekmeğine taş koymaktan başka bir şey değil bu yaptığın sana bir zararı var mı bu kadar takiptesin rapor ediyorsun?

Marisquex

80+
Çekilebilir olanlar maks 100 150tl veriyor her ay. Yemek yerken ya da n11 daki her alışverişte kullanıldığı için değer bence. Taksit konusunda da hiçbir cashback veren uygulama taksit yaptırtmıyor.
Kötü değil zaten de nakit alışverişe sıcak bakmıyorum 300-500 fazla olsun taksitli olsun :D

rejisor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ünal can
Paylaşılan ürünün fiyatı iyi biz de yararlanıyoruz konu sahibi mağaza sahibi ise bize bir zararı var mı? yine bizim işimize yarıyor seni neden bu kadar rahatsız ediyor insanların ekmeğine taş koymaktan başka bir şey değil bu yaptığın sana bir zararı var mı bu kadar takiptesin rapor ediyorsun?
Kurallar gereği reklam ve refarans yasaktır. Daha önceki paylaşımlarda başka yerde daha ucuz olmasına rağmen bu mağazaya paylaşmış sebebine ise başka mağazaların distribütör olamaycağı gibi saçma sapan cevap verildi. Eğer bu arkadaşımız sadece bu mağaza paylaşıp ve böyle savunmalar yapıyorsa reklamdan başka bişey değil ve mağazanın ta kendisi

Marisquex

80+
Kurallar gereği reklam ve refarans yasaktır. Daha önceki paylaşımlarda başka yerde daha ucuz olmasına rağmen bu mağazaya paylaşmış sebebine ise başka mağazaların distribütör olamaycağı gibi saçma sapan cevap verildi. Eğer bu arkadaşımız sadece bu mağaza paylaşıp ve böyle savunmalar yapıyorsa reklamdan başka bişey değil ve mağazanın ta kendisi
Bu seni niye bu kadar gerdi? Şu an piyasadaki en ucuz fiyat bu. Çok rahatsız olduysan git 7k olanı al. Muhtemelen ürünle alakan bile yok can sıkıntısından uğraş arıyorsun kendine :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende senin gibi düşünüyorum ama tek taksit yapan yer amazon ve trendyol onlarda şu anda 7000-7100tl arasında malesef..
Getir kartın varmış zaten farksız 5 taksit yapıyor ona

MeYuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mert YÜKSEL
Hayatımda yaptığım en iyi yatırımlardan biri Ryzen 5 3600 den Ryzen 7 5700X3D geçtim B450M-A MSI giriş orta seviye anakartı ile tabiri caizse gençleştim resmen ara drop yaşardım. Drop yaşamayı geçtim FPS sorunum ortadan kalktı sonuç olarak alabilen varsa düşünmesin alsın. BIOS UPDATE UNUTMAYINIZ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Birkan Öztürk
Bu seni niye bu kadar gerdi? Şu an piyasadaki en ucuz fiyat bu. Çok rahatsız olduysan git 7k olanı al. Muhtemelen ürünle alakan bile yok can sıkıntısından uğraş arıyorsun kendine :D

Getir kartın varmış zaten farksız 5 taksit yapıyor ona
Evet kredi kartı ile oluyor sanırım. Ama onu çıkarttırıp bana gelmesini beklersem indirim bitebilir diye yapıştırdım ya bir de cashback falan gelmez riske atmayayım dedim.

Marisquex

80+
Evet kredi kartı ile oluyor sanırım. Ama onu çıkarttırıp bana gelmesini beklersem indirim bitebilir diye yapıştırdım ya bir de cashback falan gelmez riske atmayayım dedim.
Sanki alınca hemen kurye getiriyor diye duymuştum. Ama boşver almışsın zaten uyguna hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Birkan Öztürk
Sanki alınca hemen kurye getiriyor diye duymuştum. Ama boşver almışsın zaten uyguna hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Ekran kartı ve işlemcimiz aynı bu arada ben bazı oyunlarda 2k da darboğaz yaşıyorum diye 5700x3d ye geçtim umarım pişman olmam :D

Teşekkür ederim. Ekran kartı ve işlemcimiz aynı bu arada ben bazı oyunlarda 2k da darboğaz yaşıyorum diye 5700x3d ye geçtim umarım pişman olmam :D
Bir de DDR4 ten DDR5 e geçmek beni yorardı açıkçası çünkü almışken ATX B650 bir anakart almak isteyecektim çok bütçemi zorlayacaktı. Ondan Ryzen 5 7500f seviyesinde bir işlemci bana yeter bence.

Ayva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erdem K
Ddr5 mi toplasam 5600ü mü yükseltsem çok kararsızım😔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular