anakartın 3 ve 5. nesil desteklemiyor, BİOS da herhangi bir güncelleme de göremedim CPU için. yani 3000 ve 5000 serisi AMD işlemciler senin pc de çalışmayacak görünüyor.
AM4 işlemci desteklediği için uyumlu olmazmı yani
anakartın 3 ve 5. nesil desteklemiyor, BİOS da herhangi bir güncelleme de göremedim CPU için. yani 3000 ve 5000 serisi AMD işlemciler senin pc de çalışmayacak görünüyor.
sadece giris soketi am4 olmasi yetmiyor, yazilimsal.ve donanim olarak desteklemiyor.AM4 işlemci desteklediği için uyumlu olmazmı yani
anakartiniz destekliyor. son beta biosu yuklemeniz gerekiyor.AM4 işlemci desteklediği için uyumlu olmazmı yani
cpu soğutucum kule tipi 3 fanlı noname bir soğutucu fakat çok memnunum bf2042 ultra ayarlarda 70 derece pek geçmiyoranakartiniz destekliyor. son beta biosu yuklemeniz gerekiyor.
ekleme: sisteminize simdi baktim. stok cpu sogutucu kullaniyorsaniz yeni sogutucu almaniz iyi olur. size ek olarak 1000-1500 tl arasi masraf cikar. 1700x'den 5600 gibi bir islemciye gecmeniz bile cok fark eder.
adamın soketi destekliyor son bios güncellemesi ile kullanabilir, niye yanlış yönlendiriyorsun adamı?sadece giris soketi am4 olmasi yetmiyor, yazilimsal.ve donanim olarak desteklemiyor.
olur hocam çağ buildini destekler 5700x3d diğer arkadaşında dediği gibi msi sitesinden anakartının son sürüm bios update'ini indir ve bios güncelle sonrasında hazırsın.AM4 işlemci desteklediği için uyumlu olmazmı yani
beta biosa guvenip riske giriyorsa yapsin. cikan bios özelliklerinde yazmiyor. 5000 serisi destek diye.adamın soketi destekliyor son bios güncellemesi ile kullanabilir, niye yanlış yönlendiriyorsun adamı?Alıntıyı görüntüle
Aynı sisteme sahiptim bu hafta başı 5600 ü satıp dün itibari ile 5700x3d ye geçtim drop yediğim oyunların bir çoğunda sorun yaşamıyorum özellikle pubg de fps neredeyse 2 katına çıktı am5 e geçip sistemi bozmak istemedim5600 7700xt 2k da gerek varmı değişmeye,fc 24 online maç atıyorum bi
aynı duyguları yaşamışızAynı sisteme sahiptim bu hafta başı 5600 ü satıp dün itibari ile 5700x3d ye geçtim drop yediğim oyunların bir çoğunda sorun yaşamıyorum özellikle pubg de fps neredeyse 2 katına çıktı am5 e geçip sistemi bozmak istemedim
tek oyun için gerek yok. fc 24 de zaten 60 fps sabit değilmi online da5600 7700xt 2k da gerek varmı değişmeye,fc 24 online maç atıyorum bi
Bir haftadır forumda aklımı karıştırdılar am4 öldü am5 e geç vs diye anakart, ram ve işlemciyi satıp almaya kalktığımda en az 7 8k çıkacaktı cebimden ben sadece ak400 e ekstra 1 adet fan ve işlemci için 3k verip çok iyi bir yükseltme yaptığımı düşünüyorum, rx7700xt’me yakışır bir işlemci oldu hayırlı olsun sana da bu aradaaynı duyguları yaşamışız
Mesaj otomatik birleştirildi:
tek oyun için gerek yok. fc 24 de zaten 60 fps sabit değilmi online da
Hocam bana am5 te geçilecek işlemci söyler misin? Neden geçilmesin mesela? 7k fazla para verip 7500f alacaktım ve aynı değerleri yakalayacaktım, ileride onu da update etmeye kalksam 20k lık işlemcilere yönlenmem gerekecekti.Yeni build yapılacaksa kesinlikle geçilmez. Eğer 5600 ve üzeri işlemci kulllanıyorsanız da bence geçilmeye değmez. Setup 1-2 sene daha kullanılır sonra satışa çıkarılır yeni sistem dizilir. Ancak halihazırda 5500 3600 gibi veya altında işlemciniz var ise sisteminizin birkaç sene daha suyunu sıkabilmek için geçilir. Bunun için 5800x3d vardı ancak kıtlıktan fiyatı uçtuğu için yerini 5700x3d ye bıraktı.