Custom PC mi yapıyorsunSıvı soğutucu için ayrılan bütçe 4000
Evet kendim topluyorum ama sıvı soğutucu kullanmadım hiçCustom PC mi yapıyorsun
Şey başlıkta önce 3080 ti yazmışsınız onun için mi fln kast ettimEvet kendim topluyorum ama sıvı soğutucu kullanmadım hiç
Bunları tercih edebilirsinizls720se veya lt720
Teşekürler bunlara bakıcam hocamls720se veya lt720
360 almana gerek yok 280mm arctıc freezer ıı alabılırsın suan performans olarak kagıt ustunde en ıyı sogutucuSıvı soğutucu için ayrılan bütçe 4000
Şuanda arctic 280mm sıvı soğutma ile kullanıyorum undervolt yapmazsan tam yükte 88 derece360 almana gerek yok 280mm arctıc freezer ıı alabılırsın suan performans olarak kagıt ustunde en ıyı sogutucu
Şuan biraz araştırdım cidden öyle, e atx bi kasa alıp üstte montaj yapabilirsem tadından yenmez360 almana gerek yok 280mm arctıc freezer ıı alabılırsın suan performans olarak kagıt ustunde en ıyı sogutucu
bizim arkadas 240mm halını kullanıyor 7600x te 60 derece ya oluyor ya olmuyor sızın sogutucuda sıkıntı varŞuanda arctic 280mm sıvı soğutma ile kullanıyorum undervolt yapmazsan tam yükte 88 derece
7600x ten fazla ısınan bir işlemci 5800x3dbizim arkadas 240mm halını kullanıyor 7600x te 60 derece ya oluyor ya olmuyor sızın sogutucuda sıkıntı var
Bizde yaparız o zaman, sağlam olsunda geri kalan da sıkıntı olmaz ayarlarız, işlemci ne hocamŞuanda arctic 280mm sıvı soğutma ile kullanıyorum undervolt yapmazsan tam yükte 88 derece
Sıvı soğutucu için ayrılan bütçe 4000